anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, syyskuuta 17, 2016

Vasta kun hätä on kädessä

Nooh, piti sitten hakea pari atomisaattoria tankkeihin tupakkakaupasta. Berkeley tupakkaa ei kuulemma tuoda Suomeen.
Käytiin samalla kaupoilla, pari tyynyä hankittiin, ym ruokatarviketta mutta jauheliha on vielki jäässä, niin mureke tulee huomenna.
Mä olen hypännyt "narua" tänään n500. kertaa... Laskeskelin paljonko kertaa täytyisi hypellä. Laskutaitoni ei riitä, mutta jos päivässä hyppelisi 2000 kertaa, niin kai suunnilleen reilussa vuodessa lähtisi melkein 30 kiloa. Sekin aika suurinpiirtein. Jos miettii onko se 200 kaloria yhtään mitään tällä ruokavaliolla. Tai voihan se olla juustosämpylä, ehkä.
Omasta halusta lienee kaikki kiinni loppuviimein.
Muuten olen melko pulassa, sillä perintätoimistot alkaa ehkä jotain juoksennella perässä, jos sitä sosiaalilainajuttua ei tule järjestettyä kovin nopeasti. Toisaalta miten ne edes voi tehdä niin, koska mun tulot on melko muutenkin huonot. -.- Älkää viekö telkkaa ja mun iphöyneja pois pliide. Tai esim. läppäriä koska mitä vittua mä sitten elämälläni edes teen, hä. Ehkä nää ei edes ole mun. Uskookohan nuo. Vai miten lie aikovat saada luottonsa minulta korkoineen ynnä muine kuluineen, koska mä olen viime aikoina maksanut pelkkää korkoa koron perään, ja mikään ei tunnu liikkuvan mihinkään. Teksti-tv:ssä oli että suomalaiset on pelottomia lainanottajia. eli en oo ainut. Mä en vaan oo ikinä halunnut tähän.
Tota joo... poissut lähtee kaiketi johonkin metsälle kohtapuoliin. Mä tuumasin, että jos vielä moninkertaistaisi ton hyppymäärän. Pystyn minuutissa hyppää 100 kertaa "hyppynarua", mutta sitten huohotan ja puohotan eikä paikat kestä... eli täytyy monessa erässä niitä hypellä, kun pääsee vauhtiin vaan. Pystyin mä kerran tekee sata kyykkyä alle 5min mutta että mä olin kipeä sen jälkeen.
Niin ja ennen meidän tupareita edellisenä päivänä tein 100 vatsalihasta, ja se tuntui vielki seuraavana päivänä. Mutta en mä ihan mikään liikkumaton matonen ole.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti