anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

7.9.16

mielenterveysblogi à la Kajsa

Koitan keksiä tekemistä, johon ei menisi rahaa. Varmaan kohta koissuli lenkille...

Koiran ja mun voiteet yht~100e. Loppuisi vain tuo kutina mun nilkan takaa, argh.

Koissulilta pitäisi poistaa hampukin. Säästää siihenkin, jos tulee jokin operaatio vielä.

Muuten meni kaikki hyvin tänään, paitsi lääkäriä sai odottaa melkein 40min. Multa paloi vähän käpy, kun siinä tuli kiirettä ym paitsi pahemmin paloi käpy kuskilta. Verrattuna hänen palo/valitus -puheisiin olin varmaan vain lievästi ärtynyt.

Söin loput jauhelihakastikkeet makaronilla. Aamulla puuroa. Tässä varmaan laihtuu, jos ei osta kaupasta ym mitään. Harkitsen korkeintaan että tekisin teetä hunajalla.

Pari viikkoa aikaa saada jokin maksamisjuttu sovittua tuonne velkojalle, ja huomennahan menen sinne sosiaalilaina paikkaan. Hätä ei ole kamalannäköinen, mutta meni liikaa maksuja tänään kun tuli tili niin sanotusti. Laitoin toiselle tilille turvaan rahoja, millä maksaa vuokraa. En ajatellut myöskään koskea niihin. Eli käytössä oisi viiskyt centtii. heh. Sillä ei saa nyt kyllä edes postimerkkiä.

Laitoin myyntiin joitain koruja mitä tein, mutta ei kukaan halua niitä, joten olen sitten killutellut niitä kaulassa. Hyvin vähän käytän mitään koruja. Meikkasin aamulla eli oli tullut kai hyvin levättyä.

Joskus on jännittävää, joskus ei. Joskus luen uudelleen bloggauksiani, koska olen niin etevästi kierrellyt kaiken ja sitten mietin, että kirjoitinkohan nyt noin vai noin.

Mulla oli blogi briteissäkin... siitä lienee yli 10v kun sen greatestjournalin tein :( näin siitä unia vielä useita vuosia jälkikäteenkin.

Tällä hetkellä kuuntelen Brittien top40 listaa deezeristä, mutta sitten on tiettyjä kappaleita mitkä tuo jonkun yläaste ajan mieleen melkein. Vielkin muistan papa roachit ym She Loves Me Not, ja mitä ikinä mun ihastus kuunteli o_Ô tai no mitä itse kuuntelin. Judas Priest kuulostaa huikean hyvältä välillä, kun wightin saaren filosofian ope, mainitsi siitä tykkäävänsä.

jeaa. Mieleni minun tekevi kirjoittaa vielä, mutta parempi jättää siihen kun vielä viitsisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti