widjetti

30.9.16

macilla vikaa kertaa aikoihin?

Vika päivä tällä pajalla... Mun kansio ja kaikki muu on hävinnyt tältä koneelta, missä oon ollut :<
Ei kai siin.
Varmaankaan ole paljoa hommaa täällä enää sit.
Aloitin miettimään kun olin mennyt nukkumaan, miten saisi myytyä edes yhden kanavapaketti tilauksen töissä... tuli mieleen edesmenneen vaarin kanavapakettitilaukset, ja miten aina halusin että se nauhoittaisi mulle jotain elokuvia, tai siis kyttäsin pitkään sitä tarjontaa, että koska voisi käydä vierailemassa siellä... muistoja :3
Synttärit on kai sit vietetty... lauantaina jos ei sada, voisi esim vielä grillata naapureiden kanssa pihassa tai jotain.
Mä kastuin tuolla jo koulumatkalla.

No comments:

Post a Comment

currently addicted/obsessed on___

Pokémon rumble world tomodachi life mii plaza's Market Crashers Mun lapsuus on jo kuollut ja haudattu, joten en varmaan pelaa enä...