anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.9.16

löpinäälöbinää

Aina sitä löytyy jokin syy masentua, vaikka olisi muuten kohdillaan elämä. Kenties joku onneton on oikeassa, päätyessään blogiini hakemalla 'ruma nainen'.

Vein koiraa pisulille. Pisulörölle. Pis..pis, voisi muuten itsekin vaivautua sinne.
En voi kirjoittaa tähän "huok", koska pitäisi selittää mikä kaikki vaivaa. Onneksi huomenna on erikoislääkäri jolle vaivaisluitaan saa itkeskellä. Sen jälkeen menen gynelle ja illalla on enkkua à la työväenopisto. Keskiviikkona aamusta näyttää ihottumaani. En sitten aamulla viitsinyt kysellä neuvolantätiä mittaa cp-arvojani. Ehkä se ei ole taas jokin tulehtunut patti, jos se oisi vaan finni ja menisi itsellään pois... Torstaina oisi jokin velka- ja talousneuvonta miittinki. Perjantaina se hiusharjoittelija voisi taituroida mun tukkaa uudestaan, mutta ehkä vikana ei ole kyseinen väri, vaan minun itsetuntoni?

Kaikkea perussairautta sitä. Ketään oikeastaan ei kiinnosta eli lopetan eli, en. Vastarannankiiski sentään.

Tilille jäi 3e, ylihuomenna tulee eläkkeeni josta menee jokunen satanen laskuihin. Täytyy miettiä mitä maksaa, ja mikä maksaa... yhdestä lainasta olen maksanut ihan itseni kipeäksi, ja kaiketi se on pelkkää korkoa. juurikin ne häirikkösoittelijat siellä ferratumilta -.- mutta ei jaksa luetella kaikkia lainoja... vivukselle mulla on ollut maksusopimus jo kauan, piti 10kk maksaa joka kk 200e... jne... kaikki hanat on siis tosiaan jo kiinni. Olen nolo ollut raha-asioissa ja pidemmän aikaa nimim. ostanpa 300 punnalla nahkatakin. Se Londonin reissu viimeksi oli niin absoluuttinen nolauspiste.
Aina menee jollakulla toisella huonommin silti?

Tämä teksti jne ei ole ollenkaan minua. Se ei yhtään vastaa odotuksia itseltäni. Ei sillä että unohtaisin kaiken muun tms, dissasiaatioisin. Kaikke mene juurrikin hyvve.

Täytyy ehkä kehittää jokin loitsukieli. Ellei tämä jo assosioi latinankieleen vai mitä lie. Sanotaan juurikin asia niin kuin se on. Goottilaisilla oli terävät kärjet kirkkojen ovenpielistä katonharjaksiin, enkä mä aio pehmentyä tähänkään asti. Mikäli musta on mun hyvän olon väri, eli ei, koska se imee negatiivisuutta.

Pehmeetä ja pörröistä juttua kaipaan! En ketä tahansa halipumpulia, mutta jotain kajsuliplumpsista.

ääh. Rumakin on niin vahva sana, ja mulla on vahva leuka. Niskaa ei ole yhtään. Mulla on joku 0,25cm leukaa, loput on kaksoisleukaa... niskassani on sellainen kulunut painauma, kun nojaan niskoihin leukaani ja toki painaahan aivotkin paljon.

Käsivarteen sattuu kun liikuttelee, mutta on siellä suuri määrä lääkettäkin pistetty taas tänään.
Pientä tuntemusta on myös kurkussa. Vaikea sanoa miten alun kirjoituksesta mun pettymyksen tuntemukset on onnistuneet laskemaan, mutta eiköhän tuo mieliala jotenkin vaihdu jollain viivaa.

Ehkä mut on vain hylätty tähän olomuotoon loppuelämäksi. Kenties mä ansaitsen just tän rasvaprosentin, joka on muuten jotain puolet minusta. En kenties saa nousta tasoja ylemmäs, vaan sitä tason laskua odotetaan minulta. Nainen ei saa olla älykäs. Siinä pulmaa... minä kun odotin että tieteellisesti kaksikymmentäkahdeksan vuotta olisi optimaalinen ikä laihtua. Siinä se vatsa vain pömpöttää ylpeillen ja uhmaavasti.

Platonin luolavertaus tulee mieleen, kun ajattelen että tästä täytyisi herätä jotenkin. Musta tuntuu että ne varjot on oikeita, ja kaikki on tosi pimeää ja synkkää vieläkin... En mä haluaisi olla se, joka menee katsomaan mikä se luola edes on. Kaikki pitäisi minua hulluna, kun kerron että siellä ne liikuttelee jotain hahmoja että te näette varjoja hahmoista. ps. olette luolassa terveisin oman elämänsä ajattelija

Juu, mä en usko että ihminen käyttää "vain osan aivoistaan" vaan että käyttää eri aivojen osia eri tarkoituksiin eri aikaa. Kuuleminen, lukeminen, syöminen, pingiksen pelaaminen, ne käyttää kaikki eri juttuja. Jos ihminen käyttäisi koko aivojaan samaan aikaan, tulisi varmaan sille oikosulku, koska aivosoluja on ehkä enemmän kuin mitä oletetaan. Ja kuka jaksaisi syödä niin paljon ruokaa, ja mihin se uloste mahtuisi, että sellainen sähkökäyrä aivoista saataisi aikaiseksi. hah. hah.

Tavisajattelua piste com. Ehkä joku vielä tekee ne normit sellaiseen luettavaan muotoon, että kukaan ei vahingossakaan "synny" enää skitsofreeniseksi. Koska siellä ne olisi, noudatettavissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti