anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

8.9.16

korttitaloja taloudessa, mutta ei ehkä voinnissa

Jaahs. Maksuvaraa parikymppiä jää mulle kuukaudessa. Se on jo lähemmäs ei mitään, kuten arvelinkin. Mitään järkeä kaupungin myöntää sosiaalilainaa, koska mitä rahaa yks työkyvytön saa mistään, kun asuu täysin työkyvyllisen kanssa. Varsinkin kun lainaa on jo käräjäoikeudessa. Joku idiootti keksi kulutusluotot, ja joku idiootti kuvitteli pystyvänsä pelaamaan niillä kauemminkin, kunnes musertui stressin alle... Mutta ehkä se lähti siitä mun tvstä, tai imurista tai trampoliinista, mistä lie oravanpyörät pyörimään... kun huonoja syitä lainanottamiseen on edellisten lainojen maksaminen sekä tupakanpoltto yms.

Sain koulussa laminoitua tänään valmiiksi kylttejä lounasravintolaansa. Ja sit mä häippäsin.
Kävin suihkussa, ja nyt oikeastaan on pää vähän tyhjä mutta niin täynnä ylläolevaa juttua, koska mun muistiakin kehuttiin! Tai siis tottakai on yhtä hyvä saavutus a)joka viikonloppu tavata useita miehiä salaa samalla kun asuu kuntoutuskodissa b) siirrellä rahoja paikasta toiseen ties millä lainoilla ym varattomana kuitenkin säilyen mutta koska valheesta aina jää kiinni...

Joten kerronpa nyt tässä että myin eilen yhdet mun käytetyt pikkarit kympillä. Sai mieheke naurettavaa, sekä polttoainetta samalla kertaa. Meidänkin taloudet on vähän sekaisin, kun toisaalta tuntuu pahalta kun silloin alkuaikoina se osti mulle aina kauheesti tupakkaa, juustosämpylöitä ynnä muuta kun seukattiin, ja sitten kun se oli työttömänä se maksoi vuokraosuuttaan myöhässä ja mun tarvitsi ottaa vippejä enemmän... nyt kun mulle tulee kaikki maksuun, niin se saa jotenkin kyllä tasoittaa meidän tilejä kun töissäkin on... ja mun eläkehän ym asumistuet laski melkein nollaan kun muutettiin yhteen. Mokomakin työhullu elämässään. Ja sitten se vielä aikoi pankista jotain uutta autoa hakea talvella tmv?? Minulla ei ole mitään hajua autoista, mutta kai tuolla vielä ajaisi melkein toiset viiskytsataa tuhatta kilometriä tms, niin olisi ainakin oikein kunnon romu!

Eipä tässä kai... ennätyspitkiä kappaleita tuli tekstiini... voisin otsikoida, että minä en ansaitse mitään, en edes rihkamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti