anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.9.16

Jotten tuottaisi pettymystä nyt, niin julkaise nappia painan nyt..

Olin kaverin synttäreillä. Join mun parhaan kaverin kanssa jo pohjat. Äsken löysin Dragoniten pkm go:ssa ja sitä ennen joku tutuntuttu möi pari vapotus tankkia yht30e. Melko paljon väsyttää, ja kaloreita on tullut ahmittua liikaa. Katsottiin the 5th wave -leffa, mikä oli ihan perus maailmanlopun kauraa. Olen jaksanut käydä työ/koulua peräti kahtena päivänä tällä viikkolla, mutta oon kyl vihannut itseäni niin paljon etten ole jaksanut lähteä/ollut jotain.
Mun selkä vihoittelee... ehkä maannut liikaa. Mun ihottuma polttelee, kun laitoin siihen kookosöljyä äsken. Tein kyllä jotain liikuntajuttua kotona toissapäivä, mutta senkin jälkeen otin tirsat vaan. Eikä siinä siis tullut hiki, joten ei lasketa koska joka päivä pitäisi jne.
Ei tässä sen kummempaa! Nukkumaan jos jaksaisi, niin hyvä oisi. Korkeintaan, juon loppuun mun etelä-afrikkalaisen valkkarin tai meen suihkuun tai muuta. plöpplöp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti