anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.9.16

Jälleen kerran suollan tekstiä, kelpaako edes silpuksi? terv. silpputerrori at gmail com

Jos sarkasmiin vastaa sarkasmilla, ymmärtääkö kukaan miten ironiseksi tuo tulee?

Eniveis, Suomessa ei ylipäänsä ymmärretä sarkasmin käsitystä. Näin luin britit jotka asuvat Suomessa -facebook ryhmässä.

Aloitetaan jollain helpommalla... Jos alkaa piirtää viivoja asiayhteyksiksi kuin missä tahansa brainstormaus eli aivoriihi tms menetelmällä, niin miksi ei minkä tahansa asioiden kesken voisi tehdä tällaisia päätelmiä? Otetaan nyt vaikka oletus, että olen jokin brittifani...(kuulemma ask.fm kysyjän mukaan). Tästä saisi hyvän riihen, missä kaikki osoittaisi juurikin tuohon faktaan, kuten yläasteella kun tein köksässä esitelmän brittein ruokakulttuurista siitä asti kun kuuntelin spaissareita ym ym... Mutta toisaalta, tässä ei ole määritelty mikä on brittifani. Britit erosi juuri EU:sta ja ne on varsin sisäsiittoisia, joten sillä ei ole merkitystä, koska niiden maa ei ole mikään täydellinen jne. Yhtä hyvin voisi olettaa että keskiarvo ÄO on niillä 115, kun se on Suomessa 105. Tämäkin uskomukseni jonka jostain netistä vedin vuodelta 2008 voi toki osoittaa, että halusin olla kuten he. MUTTA! Minun ÄO oli n.125 joten tämäkään ei päde.

Kaikki on niin monitahoista. Onneksi noi viivat asiayhteyksien kesken on vain viitteellisiä, koska muuten ei tulisi yhteenvetoa, selityksiä jne lähteitä loppuun.

Toisekseen väite, että saan aina mitä haluan, ei pidä paikkaansa. Tiedän vain koska voisin haluta jotain juuri oikeaan aikaan, että myös saa sen. Eli ei ole kyse manipuloinnista, kietomisesta pikkusormen ympärille, eikä siitä että olen juuri sellainen nainen joten saan aina mitä haluan tms.
Toisaalta olen niin rehellinen, että itkettää, mutta koitapa laittaa päähäsi kajsa- lasit silmiesi päälle niin kyllä ne muidenkin yksityiskohdat alkaa hyppiä silmiin esim. bussissa kun havainnoi muita... esimerkiksi en nyt osaa sanoa muuta kuin rakkaat ryppynne ja oman inhorealismini...

Eihän minusta tee mikään sen epärealistisempaa otusta kuin kestään muustakaan, mutta en vain kestä välillä olla arvosteltavana jne totuuden mittatikkuna siis niin kuin että onhan se kiva, jos jonkun hengitys haisee punaviinille, mutta mä ehkä rakentaisin niin tuon, että posket punoitti tms laimeempi kuvailu, ei aina tarvi niin äklösti tuoda kaikkea yksityiskohtaa silmille, josta joutuu valkkaa sitten miten ihmisiä kuvailee. Muille esim kauniimmin tai muuta, koska mikä sopii kullekin ei ole arvosteltavana niin mukava ollakaan kun sitten häiriköityy loppuelämäksi kaikista joiden hengitys haisee tai muuten joutuu olemaan juomatta punaviiniä tms. kuten mä näin kerran sen yhden näyttelijän kainalokarvat ja melkein oksensin joten itse ne hygieniasyistä ym sheivaan aina...

Ääh. Olen niin sovitteleva vaaka perkules. suokaa anteeksi myrskyiset tekstini. Aamulla radiossa yksi juontaja kertoi vain yhden jutun, että tuo aina mistä tahansa käykään, tuliaisia koska joku raha ei vaan käy kun ehkä (?) ei ole sama juttu. Kävinpäs tuossa helevetinkuusessa, tässä 5€, osta käpy!!!!

Hah ha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti