anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, syyskuuta 09, 2016

Huippu hyviä nää perjantait

Ostin sitten purkin kookosrasvaa! Maksoi n.7e 200ml purnukka. Tätä voi laittaa oikeastaan minne vain melkeinpä. Sisäisesti ja ulkoisesti. Minulle suositeltiin tätä ekseemaani.
Tuli vähän huono olo shoppailla keskustassa, kun rahatilanne on huono, mutta budjetointi on menossa. Melkeinpä säästin perusrasvoissa, ja tämä on luonnontuote!
Näin kaverin, mutta ei ehditty katsoa leffaa. Meni turhaa aikaa tunti kun laitettiin lisää väriä! En muista "reklamoineeni" mutta kai mä sit näytin niin tyytymättömältä mun instagram kuvissa.
Se oli kyllä tosi menkkapää, se aluksi mitä siihen tuli pigmenttiä jne... Melko ihmeitä saivat aikaiseksi ne tukkaprofessorit!
Tämä on nyt melko suoristettu jne... ehkä mä tungen desin kookosrasvaa päähän ja jätän sen yöksi päähän, jos youtubea olisi uskominen.
Syötiin taas subissa, mulla on melkein tuhat pistettä jo kortilla tms.
Latasin bussikortille rahaa taas ensi viikkoa varten, koska mulla menee 5x1,8e jo koulumatkoihin (vähintään, koska toiseen suuntaan saan kyydin) sekä työväenopisto tiistaisin 2x1,8e.
Koissua vein kun pääsin kotiin, mutta kai se haluaisi taas iltalenkin. Haluan mennä ennen kuin alkaa olla pimeää. Kävellyt jo sitä paitsi 8,5km tänään, eli jalkapohjat anelee armoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti