anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, elokuuta 11, 2016

vuodenajat vierii...(jatka runoa, en muista enempää)

Ois, ois, ja ois, mutta ei jaksaisi. Siispä vaan olen enkä syö mitään. Koska ei jaksa. Voisin mm. tehdä voileivän juustolla ja kinkulla ym lisukkeineen, juoda huomiset aamupalan eli eväät siis energiajuomaa ja tehdä kattilallisen tuorepastaa, mama kananuudelia, omena, banaanin, jotakin majonesi-pasta-tonnikala sörsseliäni, suklaakeksiä, viimeisen munkin, öö... siis kun tätä valinnanvaraa on niin paljon, etten saata laittaa eteeni mitään valmistautumisellanikaan.

Ehkä jos syömisen voisi vaan lopettaa, eikä se olisi sellainen turhake ajanviete. Kuten juurikin nyt käytän aikaani turhaan mietteissään.

Mutta jos voisin puhua mun julkkisihastuksista, niin siitä saisi kenties hyvän postauksen. koska englaniksi niin monta houkuttelevaa sanaa, jotka timmiydessään puuttuu niiltä suomalainen vastine päästäni. celebrity crush. male crush. arm muscles. groomed hair. curly hair. ja oon mä noita sanoja ennenkin tänne laittanut mitkä sytyttää kuten raspy morning voice, rough hands, et ceteraa
Pornhubin hoteimmissa videoissa on vaan jotain sukulaisuussuhde fetissejä tänään. äh. milffit suksikoon kuuseen. äitinne on planeetalta milf.

Ei mulla oikeastaan muuta. Koira viedä. Mulla on 5 sivua auki noita lakijuttuja, mutta mun äidinkieli on yhtä hyvä kuin mun yhteiskuntaopin numero eli hylätty tai jotain...

Sitä paitsi jos vien koiran, käyn suihkussa, kello tulee 21.00 ja sitten mietin tunnin tai enemmän sängyssä kaikkea turhaa virikettä mikä vain horisontaaliasennossa pystyy mieleen tunkemaan, niin sitten en kestä... täytyy keksiä parempi iltarutiini. Jos autistisilta voisi oppia jotain, niin ainakin sen rutiinien palvomisen eiku.

Nii. Onneksihan on viikonloppu. Koira pääsee haistelemaan jotain sateessa treenaa niitä taipumiskokeita varten sikäli lauantaina sataa. höh. Ja ehkä jos menisi ultimate milfin luo saunomaan kans, tai siis oon kauhea... mun vanhemmat takuulla kestä jos matkin mitä maailmalta opin ja pääkopassa tulee mielenvirtaa tai että mainita jotain heihin viittaavaakaan niinku ettei voi kuin korvata vink vink -sanoilla mitään suunnitelmallisuuttakaan tahi edes jälkikäteen mitä vähää heitä näkee, edes.

nii. kiertoilmaisut on yhtä kuin jos joutuisi toistamaan itseään, ja en tykkää toistaa itseäni. Kajsa on liian random. siinä missä rusinat ja pyykinpesukoneet on ihan random. Ei sillä, että konteksti olisi alunperinkään kovin luotettava, paitsi minä itse... onneksi en stressaa tuosta luotettavuudesta, koska en itse koe olevani mitenkään lojaali joten...

tai mikä tahansa nyt kuuluukaan sitten kirjoittaa. Ihmettelitte ehkä, mistä meille on tullut se about viiskyt litraa cola zeroa. Sanonpahan vaan, että onnettomuuksia tapahtuu. Ja eräs sattuu työskentelemään paikassa, jossa ehkä pitäisi hävittää roskianne sun muuta salaisuuksia. Mahani on kipeä jo tuon litkimisestä ehkä, mutta onhan cokiksenkin resepti salaisuus eiku.

Ooh, kuulin jyrähdyksen. Ope sanoi, että ei sada. Mutta melko varma että syksy saapui ja ihan varmasti sataa jouluun saakka... oli ne mitä kuuroja tai myrskyjä tahansa siinä.

Näihin tunnelmiin, näihin näppäimiin.
terkuin Kajsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti