widjetti

27.8.16

tarra otsaan, että odottaa huoltoa

Entinen työpaikkakin ollut uutisissa. Eipä tuossa mitään uutta, ettei sahatavara myy ja että sitä on yli kysynnän. Vähän sama varmaan tämän bloginkin kanssa, kun ei tunnu työstyvän tekstiä.
Katsoin eilen Huntsman and the winter war leffan... ilman katie stewarttia tehty Lumikki leffa. Huomattiin että twilight elokuvistakin on jo 8 vuotta aikaa.
Mennään iltapäivällä sukuloimaan. En juonut erityisemmin paljon eilen, mutta tuli koulukaverikin vastaan kaupungilla.... söin pitsan ja öörgh- painan ihan v-alkuisen sanan verran taas-
Toisaalta voisi varmaan olla kirjoittamattakin, koska mitään uutta auringon alla ei ole ilmestynyt, paitsi korkeintaan raavin itseäni.
Vein aamulla koiraa. Nukuin melkein puoli vuorokautta. Otin äsken vasta aamulääkkeen eli masennuspillerin, ja muuten varmaan jatkaisin haukottelua sun muuta. Ei kai sitä pysty katsomaan peiliin tai muutenkaan toimimaan ilman sitä. Imuroida pitäisi. Naapurit metelöi kännipäissään aamuyöstä... huokaisu vain.

No comments:

Post a Comment

currently addicted/obsessed on___

Pokémon rumble world tomodachi life mii plaza's Market Crashers Mun lapsuus on jo kuollut ja haudattu, joten en varmaan pelaa enä...