anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, elokuuta 21, 2016

onneks mua ei ymmärretä ja kaikkee

Saisipa kirjoittamisesta liksaa... sitä en varmaan tuu saamaan.
Katselin vuodela -96 Jyrki nuortenohjelmaa, jossa oli Ville Valo syntymäpäivänään. Ehkä oon nähnyt unta että se oisi saanut kakkuakin siellä -.-
Niin ne muistot vääristyy. Se täytti 20, mä taas 8. Sinä vuonna on tehty hyviä leffoja!
No mutta aika eeppistä ja harvinaista materiaalia noin muuten.
Mun jalat on ihan täynnä kutisevia pisteitä... on niitä muuallakin, enimmäkseen jaloissa. Sen lisäksi että mun ihottuma pahenee.
Eihän tuo elämää haittane.
Täyttelin parit slamit ja ohitinkin saman verran ja sitten olen vain istunut parvekkeella vetämässä keuhkoihin häkää ynnä muuta. Eli kertakaikkisen järkevää ajankulua.
Miksei mulla ole mac tietokonetta?? Toisaalta ei ole järkkärikameroitakaan koska en mä tee edes youtubeen mitään eiku. Olen opiskellut valokuvausta edes.
Toivottavasti siellä saaressa ei ollut punkkeja, koska sitten iskee jokin salakavala tappava sairaus perään.
Eipä se mitään, henki vai rahat, no ottakaa molemmat nyt sitten... Tarvisi ehkä enemmän pitää rahoistaan kiinni, mutta jos ne edes oli muuta kuin jotain varainsiirtoa à la kela niin jees.
Toisaalta unohdin saaressa jopa mun visa electronin pin koodin... siis tiedän mä sen nyt jälkikäteen ehkä, mutta voisi mennä vielä kokeileen että onko se nyt oikeesti lähtenyt päästäni noin totaalisesti tiedot kaikki... join kaljaa ehkä tarpeeksi, että ei nyt tee mieli taas seuraavaan hetkeen aikaan.
Lähteköön arki rullati rullaa ja kaikki muu taskuun :x
njaa, täällä on niin väki vähäistä eikä mun arvontakaan ketään kiinnosta paitsi sitä ainoaa joka täällä edes käy joten mielenkiinnon puutteesta viis...
Jotain olisi kyllä keksittävä loppuilta. Ei tätä toimettomuutta kestä ruumis eikä mieli.
Jotain luin jonkun tekstistä facebook:sta että nikotiini lisää jotain keskittymistä sekä alentaa samalla lailla kuin alkoholi jotakin jännitystä ym lisää verenpainetta ynnä muuta tunnettua faktaa. Ei välttämättä aina mulle itsestäänselvyys.
Mutta jees, koittakaa nyt löytää jokin avainsana heh heh heh.
Ai mikäkö avainsana. No antakaa sanoja ja mä koitan sisällyttää ne tekstiin jabadabajuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti