anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, elokuuta 11, 2016

nöykänduu

Möin mun crosstrainerin. Olin unohtanut koko jutun, mutta sinne meni.
Ostin hubbabubbaa kaupasta... kyllä tää mun vapotusnesteille maistuu...
Koulussa oli oppilaat melko vaikeina, mutta opet piti tilanteen hallinnassa. Nostan hattua... olispa mun äiti ollut yhtä järkevä kun olin teini. Sen keinot oli vähän erilaisia käsitellä kiukkuista teiniä. Mainitsinko jo sanan teini. Päivän loppua kohti olo vähän parani, kun pääsi pois, mutta muuten melko perseestä olla siellä :<
Mun tarttisi ehkä imuroida, ja sitten jos jaksan huomenna liittyä siivoustalkoisiin kaverin kotona sen jälkeen kun ollaan kävelty kaupungille, niin on melko ihme kyllä jos sen lattiaa saan luutattua jne.
Mutta ei kaikki hiki ole vielä menetetty eiku.
Meillä on ihan sairaan monta 4-packia cola zeroa parvekkeella. Menee varmaan lokakuuhun mennessä?
Vein koiraakin vähän, mutta olen melko naatti. Toisaalta olisin mieluummin koulussa, kuin tupakoisin. Eli siellä menee pää niin sekaisin, että tupakki ei ole siihen verrattuna parempaa.
Olipa sekin sitten hienosti sanottu tuosta koulusta. "mieluummin olisin koulussa kuin tupakoisin" heh...
ei tajuu. Söin taas open vieressä, ja ne lisäsi ruokailuun vartin lisää ihan out of the blue. Siis viimeksi istuin open vieressä ekana tutustumispäivänä tai jotain. Kysyin saako sinne ottaa omia eväitä, ja sen jälkeen en ole ollut samassa pöydässä. Se sanoi että jos ottaa 5 lautasellista ruokaa, niin ne täytyy syödä kaikki ja multa meni puolet ruoasta lattialle, kun jännitin tota lautashommaa syömistä tms meidän professori x:ää (joka muuten osaa lukea ajatuksia).
Sain kirjekaverilta postia, ja revin vahingossa tuon Vaasa kortin... huok...
Mutta jotta kaikki tärkein tässä päivässä ei tulisi epäjärjestyksessä, niin...

päivän sana: butthurt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti