anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.8.16

mitä maailma tarvitsee juuri nyt (huom. ei sisälly kirjoitukseen)

Heräsin joskus viideltä aamulla. Kyyhkyjahtiin olivat menossa koiran kanssa jne, kun alkoi tänään se kausi.
On mennyt melko lujaa... sanoisin että sen ansiota, että otin masennuslääkkeen vaihteeksi ja eilen refluksilääkkeenkin, vaikka en sitä yleensä ota? Toki olen juonut kofeiinipitoisia limsoja, mutta ainakin vähän löysäsin vyötä, ja annan kilojen tulla jos ne on tullakseen. Kävelen hitosti joten miksen olisi muuten terveessä kunnossa. pah.

Jossain vaiheessa koulupäivää multa on varmaan tippunut toinen alaripsi, siis teko -sellainen, ja näyttänyt varmaan joltain suoraan kauhuleffasta (kellopeliappelsiini).
Mutta siellä tuuli kyllä kovin paljon. Olin melko varma etten ole hieronut silmääni mutta kuka sen tietää...jokin muu roska kuitenkin. kannattaisi ottaa se hirsi omasta silmästä, ennen kuin mainitsee muiden silmäroskista mitään sekä muutenkaan tuomita etukäteen, tai ylipäätään ihmisten aivot pienenee kun kaikki vain sullotaan samaan muottiin ja laitetaan lappu päälle ja lokeroidaan. Kaikki on paljon monitahoisempaa. Eihän elämäkään ole helppoa, koska muuten se olisi valehtelua, kuten eräs viisas koulutoveri tänään filosofoi.
.


Pitäisi tutkia vähän lakeja ja muotoilla, missä viitataan mihinkin ja jotain kapulakieltä kehittää ehkä mutta tämä on kyllä eka kerta kun olen katsonut mistä lait muodostuu.
hallinto&rikos&esitutkintalaki kun pääsisi vauhtiin vähän mikä niissä oisi pielessä, että tapauksia pääsee käymään täällä Suomessa jne. Aion kyllä paneutua tuohon finlex nettiosoitteeseen, sun muuta kunhan saan jotain ajatuksia pois päällimmäisenä aineettomana painottomana leijailemasta jotain... vai liekö se taikuutta, ihme, jotain miten ylipäätään tää kaaos pysyy kasassa.

Mun lauseet on niin pitkiä ja pilkut väärässä paikassa edelleen. Ei kai voi muuta kuin lyödä naaman eteen käsi ja voivotella... (=tuttavallisemmin facepalm)

Muistan jo osan luokkalaisista nimetkin, vaikka en ole edes osaa tavannut, siis. Nuorisosta löytyi tubettajakin yksi. Ehkä joskus salaa katson jotain sen videoita, mutta jos nyt en mainostaisi täällä tms.

Jännittävää oli kyllä mennä kouluun... varsinkin tämän tubettajan takia. Huh. Varastin siltä peräti valokeilan yhden kerran, ja piirsin ilmaan "the Kajsa SHOW" sanomalla sen myös.

Muuta, mitäs. Puolet aneemista koomailua ja puolet ihan maanista kumien (jeesusteippimöhkäleen) heittämistä niitä hebefreenikkoja päin eiku.

Melkein kuulostan omiin korviin tässä tekstissä ihan innostuneeltakin koulunkäynnistä.

Näitä paragrafeja eli öö, on niin paljon tässä, kun en tiedä missä järjestyksessä näitä asioita pistäisi tänne kun on monta ihmeellistä asiaa keskellä ei mitään... siispä enter ja enter ja bäk to beisiks.

Toivottavasti pääsen sieltä 15-17 vuotiaiden luota pian pois tekemäänkin jotain. Tähän pitkä tuijotus, koska niin kuin olisi jo.

Otin bussilla kyydin kotiin. Vein koiraa nopsaan 1/2 tunnin lenkin (toi nappi on jumissa mistä tulee se hieno puolikkaan merkki. mitä lie sinne on mennyt jumiin.)

ja aika menee tosi nopeasti. Mä en edes ehdi hajottaa yhtä pilveä katseellani, kun siellä muodostuu jo uusi kuvio <3 toisinsanoen oon ihan hukassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti