anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.8.16

Minähän en sitten kirjoittanut tätä... eiku

Päivitän sitten kun saan mun uudet silmälasit. Josko maailma kirkastuisi. En ole silti sokea koska kaikki tuijotti mun Anttilan naisten vaateosastolta ostettua paitaa ja sen reikiä, jotka kuului siihen freddy krueger paitaan, niin sitä kohtaa missä näkyy ilmeisesti mun titsit... -.- rinnat?tissit?
Mulla on ainakin kolme sivupersoonaa siellä. tyttö, nainen sekä joku skitsofreenikko paska. eiku...
jokainen näkee mut eri lailla. Otin varaslähdön, ja voitin juoksukilpailun sekä rikoin äänivallin kun käsiveskasta tippui vesipullo, jonka olin manipuloinut yhtä poikaa käydä täyttämässä mun puolesta.
JANIINEDELLEEN.
ehkä hymiöt ei riitä nyt tässä kohtaa täyttää mun ehdottomuutta luonteessani. Ja mitä vittupaskaa mä menin sanoon opea öllimölliksi??!!täh. sanooko toi sana mitään. keksin sen itse jopa vuonna vittupaska. Kun ihmiset ei runkannut mun ojentamiin nenäliinoihin...
hmm... aika neutraalisti kirjoitan edes. Tätä mun elämä on tällä hetkellä ja sitten vietän suurimman osan ajasta noudattaen tarkkaa kaavaa photoshoppailun kans. ehkä? muutenkin oman ikäisten seurassa enkä ehkä niin testosteronisessa ryhmässä.

Hyvää opetusmateriaalia. on liian laaja käsite. huok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti