anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.8.16

"mää ei tiedä" - miehen suusta

Mitähän sitä taas oksentaisi tekstuaalisesti tähän. Aloin voida pahoin joskus keskiyöllä, ja vietin tovin ravaten vessassa. Lähinnä olin nukahtanut hyvin puhdistavaan hypnoosi meditaatioon, ja melkein oksensin kun suussa oli kauhea tupakanmaku ym en ole pessyt hampaita ehkä vuoteen (liioittelua) joten, suuvesikin auttoi jo vähän.
Mahtaakohan pian olla taas myynnissä suomalaisia syksyn omenoita... kaupan omenat maksaa ~50snt kappale ja, niitä saa sentään jo pienellä rahalla enemmän...
Toivottavasti tuo liian iso mahtuakseen postiluukusta -postilähetys on nyt vihdoin ne mun silmälasit- mä en ehkä kestä kohta kauempaa kun en näe kunnolla mitään.
Lupasin itselleen koulussa, että en mainitse ketään blogissa, mutta sormet syyhyäisi kirjoittaa heistä ja heihin tutustumisesta edes jotain. Disclaimerissa tosiaan luvataan jo ettei mikään liity tositapahtumiin :D eiku... jaa-a. Voishan sitä fantasiaa kirjoittaa ihan itse ilkeyttään-
Nauroin tänään yhdelle sanomalleni asialle niin, että läikytin kahvia lattialle. Se oli tavallaan mun tapa flirttailla?! Tai sitten ilkeyttään sanoin. Mua lempeämpää... noh, otusta saa kyl...
etsiä, vallan jotten sanoisi. äksdee' Onneksi huomenna on juttua, että kuka minä olen. Saa taas miettiä itseään+jättää omaan arvoonsa omat tulkinnat. oujea. Keskariviikkona on leipomista ja keilailua, ja sitten mun täytyykin jättää se hupaisa poikaröykkiö, ja mennä röihin. Aamusta ysiksi kävellä jonnekin öö, no jos nyt muistan vielä miten sinne toiseen mestaan mentiinkään jne. . Toisaalta kun asuin Ylöjärvellä, löysin Kalevan uimahalliin pyörällä ilman mitään gps sydeemejä. (tästä on jopa kuva kun olen uimapuvussa ja näytän kameralle suustani aftaa.istumassa siellä pukuhuoneen puisella penkillä jne :p)
Vein alfreenia pari krt jo tänään. Aamulla ja kun pääsin kotiin... siis akunakkelia, akupaattoria. Arvatkaa mikä noista kolmesta on se minkä keksin äsken, eikä me oikeasti kutsuta sitä (vielä) sellaiseksi..? Aku-boy on isä myöskin, ellei jo peräti taas kohta, jostain tekstaria oli tullut että synnytys olisi käynnistymään päin :>
Enkä ala valittaa ylikansoittumisesta, enkä koirien pitämisestä lemmikkeinä tai muuta shenanigansia vaan että Suomi on melko omavarainen tavallaan, että hiilijalanjälki on kulutustaan pienempi enemmän kuin mitä moni muu maa, ja jos todisteita kaipaa: puhdas ilma, enemmän metsää mitä ehtii hakkaamaan jne vesi jnejne. en silti lentelisi paikasta toiseen huvikseen tai vetäisi vessaa turhan usein,mutta ne nyt on sitä "yleisjärkeä" tai muuta, kansanomaista järjenhiventä........
Tylsimys kaakkimus. Minkäköhänlainen tyttöystävä mä oon, kun toi mun mieheke on öö.... 60? ja mä oon... 48...
no sietää miettii vaihtaako se enää mua nuorempaan, vai vaihdanko mä kenties vanhempaan, koska huom. rakkaus.
<3 öö, kaunis sana. varsinkin kun rakkaudesta tulee mieleen mun ylitsepääsemätön pakkomielle nukkua.........mutta naiset tarvitsee enemmän unta kuin miehet, koska uberfakta: naiset pystyy keskittymään useampaan asiaan kerralla, ja muutenkin olemme älykkäämpi sukupuoli! hyvät naiset. 'errat ja loppu määrittelemätön "te".
hmm... mie taidan muuta tekemään mennä mutta mitä. näemme jälleen ja anteeksi ja kiitos, eli käsipäivää ja.... no, halaukset jos vaihdettaisi, niin kai sitä ajatuksiakin tarvisi vuoden verran vaihtaa paperilla esim. jne tulla kuorestaan enemmän? respectii niillekin joilla ei oo sielua, kehoa, mitään olomuotoa ylipäätänsäkään sillä, ...not. hah. Eiku mun ope sanoi tänään että sillä ei ole sielua, ja mä vaan niinku että anteeks kuka. Voldemort? hah. Se on muuten Harry Potter leegoista ainoa, jolla on nenä. ah, mikä ironia!!!! ja se ,etten pystynyt kaataa siin viisasten kivessä ikinä siin loppukohtauksessa sitä, voldemorttia niitten kaakelikivien alle ja siten päässy käsiks kiveen eli voittaa peliä eli mun tarvisi ehkä tarkistaa toimiiko se mun peli vielä. Joten pelata koko peli läpi ihan vaan ,koska, öö... että vieläkö mulla on touchi kunnossa eli räpylät pelaa eli saan edelleen suklaasammakoita kiinni eli voitan kaksitaisteluissa eli pääsee seuraavaan peliin jo eli murjottava myrtti poikien vessassa eli. hmmm, taisin vähän jähmettyä. njaa. let it goooo~~~
toisin sanoen oon nähnyt Frozenin joka on se uusi Tuhkimo tällä vuosikymmenellä kenteis. Varsin komea leffa olikin, vaikka salatut merkitykset jne lesboilua siskojen välillä eli toisinsanoen teoriat on po:p
Koittakaa nyt oikeesti estää mua kirjoittamasta tätä blogii ja sanoo että laita paita päälle. Tulee muuten kylmä. hmmpppfffhhhhh eli ptf = paavin pieru.
kumarrus ja nöyrä anteeksipyyntöni että olen olemassa joten, kiitti hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti