anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 31, 2016

Kuparikypärä

Ei-relevanttia informaatiota tulisi kyllä runsaudensarven mitoin, mutta mistä sitten aloittaa ja mikä kelpaa otsikoksi - on niin mielenvirtaa.
Ensinnäkin olin aamulla koulussa, vaikka olen niin erikoistapaus ettei mun siellä tarvisi näköjään edes käydä mitä opettajan sanomisia on uskominen. Kun mulle tulee lasku työväenopistosta ensi viikolla sen jälkeen kun siellä on kerran käynyt, niin annan sen laskun vain muina miehinä heille ja ottavat sen osaksi opintoja.
Lähdin siinä sitten Pitkä kuuma kesä leffan alkuminuuteilla pois, kun keskityin enemmän siihen mitä tälle tukalle voisi tehdä ja missä ja mihin hintaan! Se on vähän niin kuin jokin jumitus mikä mulle tulee, että joko ei kertakaikkiaan kiinnosta enää asia sinne päinkään, tai sitten vain jokin on pakko tehdä juuri sillä minuutilla, kuin "paskahätä" -kuten avokkini sen asian, ilmaisi.
Tänään sain aivoni siis tälle peruutusvaihteelle, kun tein sanallisia yhtälölaskuja, ja jokin nappi taas vaihtui päälle, kun täytyi saada tukkaan väriä jne. En kyllä pystynyt nauttimaan siitä kampaajalla olosta yhtäkään sekuntia, kun toi mieheke valitti että ei ole varaa, ei ole varaa jne. Lopulta siihen meni 60e, mutta eri paikassa kuin mitä instagramissa kyselin hintoja 120e alkaen...
Näytän kuulemma taas Mila Jovovichilta (jos kirjoitin nimen oikein) niistä Resident Evil ym sci-fi leffoista. Jostain syystä mua verrataan häneen kaksoisolemukseltani. Joskus kun tein myheritage sivuston julkkis kaksoisolento naaman analysointi juttuja, muistutin Katherin Heigeliä suurimman osan kerroista. Tuli sieltä Tyra Banksia ym, mutta kellään ei ole varmaan niin erikoisia simmuja mitä minulla <3 paitsi tietysti ne joilla on heterogchromagia mikä vitun mutaatio nyt onkaan että erivärisilmäparit. Voisi googlettaa etten olisi kovin väärässä, mutta te tiedätte mitä haen takaa tms.

Ottaisin kyllä niiden elämän ihan anyday. Vaiks voinkin olla vaan, minä<3
Voitte toki arvata onko paljon jäljellä tilillä minulla enää niistä kuntoutusrahatu'ista x))
Muttah! wake me up when september ends :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti