anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 17, 2016

kovat paikat

Asiaa pukkaa. Olkaa huoleti! Vaikka joskus on vaikea sanoa mitään vastaan tyhjentävästi... ehkä en vaan tajua miten puhutaan. Riippuu vähän kunnioituksestani kyseistä henkilöä kohtaan ja siitä, mikä kynnys mulla on sanoa mitä ajattelen... se on tässä laskenut vuosien mittaan, mutta kuolen sisäisesti aina vähän, kun en osaa sanoa mitään.
Huomenna se on ainoa opettaja paikalla, ja mä varmaan ainoa tyttö koko mestassa... jos ei ota huomioon toimiston väkeä. Lueskelin mun blogia uudellaan missä on koulujuttua... sinne se oli kommentoinut juttua, johon on vaikea sanoa mitään myöskään. "napakka teksti", "kuvat elävöittävät tekstiä", "osaat englantia..." -tyyliin ihan jotain itsestäänselvyyttä, en mä tiedä. Tai sit se haluaa aina viimeisen sanan. Tai sitten se laittaa sanoja mun suuhun.


"niin, se olis kiva jos jaksaisi." = ei missään nimessä!! (älä unta näe!)

"en mä tiedä" = ihan sama ,jneSe häpäisee varmaan mutkin tavallaan, mitä nyt eräs sai eilen pienen raivari kohtauksen luokassa.
Kyl mua kiinnostaa oppia siellä... en mä muuten jaksaisi siellä istua... se on hyvä oppimisympäristö jos oisi poika. Tytöille on ihan sama kuinka hyvä valaistus siellä on, poikia kirkkaat valot auttaa oppii, mulle nyt ehkä ei paitsi jos miettii minkä filtterin valkkaa selfieensä
Mutta lupashan ne mulle, että saan suorittaa opintoja vaikka iltoja opiskellen jotain opistojuttua, ja sitten se paja 4krt viikoon pitäisi tulla kohta, sekin siirtyi päivällä jo.

Mutta en mä nyt osaa sanoa että kaipaisin mitään sen erikoisemmin lisää tohon opetukseen. Ehkä se ei tiiä mikä mä oon. Että oonko mä syrjähyppy vai oonko vaan joku nuorison edustaja johon se ei tunne seksuaalista mieltymystä tms vai...kun se katsoo mua aina silmiin ja mä en oo ees ihan varma että katsonko mä vaan sen läpi... me katsottiin toisiaan silmiin sanan "seksikäs" kohdalla kun joku sanoi sen... mutta joko se suuttuu tai sitten se punastuu tai sit ...jaa-a.
Kun oikeestaan jos se on syntynyt joskus 60-luvun alussa, niin se oisi sit kiinalaiselta joko härkä tai rotta, mutta jos se on härkä niin se on ahkera ja se haluaa aina kaiken oman päänsä mukaan. Se on mulle ihan OK, mun sydän on ihan iloinen sen seurassa, mutta pidemmällä aikavälillä alkaa varmaan sydän hajoo. Et pitäskö mun vältellä sitä? ekskusemua niinku excusez-moi,
mieluummin joku oikein herraskainen tyyliveikko, charmikas ja hmm. Kotona mulla on siis toi työhullu lohikäärme, ja mä oon ihan kybällä sen kaa 110% yhdessä, alettiin seukkaa kaks vuotta sit kun olin 25 eli ihan oikea ajankohta, alkaa miettiä tuollaista seukkailua, vanhemmuutta sun muuta pariutumista.
Enhän mä sitä vaihtaisi käytännön syistä. Me ollaan tehty kyl kimppajuttua!! parinvaihtoa?? Se oli outoa pettää sitä Lontoossa... sille miehelle ainaskin. kysymysmerkki tähän.
Ei toi oo mun maailma, toi ukko... se on vesimies ja mun puolesta saa hoitaa sit kaupungilla tarpeensa jos mä en anna sille, mutta toi ei toimi muhun siis eikä se tekiskään mitään, mutta on se vähän ilkeetä ehkä kiristää henkisesti. Oonhan mäkin vaikka mikä manipuloija, mutta silti toi on niin tyhmä ettei se mee siihen. Että se hajosi täysin kun olin poissa... veti ketipinoria tai jotain sekä sikareita -.- no tää nyt ei taas kuulu tänne, mutta tehtiin runokin yhdessä miten se kaipasi minua ja se alkoi melkein itkeä.

huhhuijaa. Jokohan tää egon kiillotus loppuisi.
Laitoin aamulla hiuksiinkin kiiltosuihketta ^^.
Mun uudet silmälasit on muuten ihan lapsenkokoo mun päässä siis linssit on hirmu pienet jne maksoi kyllä vain 14 egee, mutta siltikin mun näkökenttä on pienentynyt. Täytyy kääntää päätä jos aikoo jotain katsoa. Tosta voisi melkein jo kiusata. Mennä halpaan. Koska kaikki ansaitsee tulla kiusatuksi, koska tota... jokuhan ne kiusaajatkin on tehnyt kiusaajiksi. nih.

joo nyt tuli niin paksua tekstiä, ettei mun sormetkaan ole noin paksut :)

Katsellaan ja kadehditaan, ja olkaahan tuhmia, terveisin Auntie
(jostain syystä kiroilun voi kuulla niin monella tapaa, koska ne on voimasanoja ja niihin liittyy taakse jotain tunnevyöryä?) mee ja tiiä sano mummo kun suksi luisti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti