widjetti

21.8.16

kohti ääretöntä ja sen yli

Takaisin kotona, reissu meni mukavasti! Tehdään muusia ja jauhelihakastiketta... mun näppäimet on ihan jumissa, mutta näytön pyyhin jo. Tuskin olen lihonut, joten vedin äsken suklaalevyn alkupalaksi. Tai siis, kuka nyt kaljalla lihoisi.
Kotosalla oloa tämän päivän loput.
En mä muuta keksi kuin katsoa youtubea? Katsoisi vähän jotain meikkivideota ja inspiroituisi -.-
Meidän piti kyllä mennä kaupungille. Tai sit mä täyttelen noita slameja mitkä tuli yllärinä postissa... mulla on vieläkin viemättä postiin yksi h-kuorellinen niitä, kun oli tippunut pöydältä jne mikäköhän se mahtaa edes olla niinkuin...
Nooh, kyllä tämä tästä taas.

No comments:

Post a Comment

currently addicted/obsessed on___

Pokémon rumble world tomodachi life mii plaza's Market Crashers Mun lapsuus on jo kuollut ja haudattu, joten en varmaan pelaa enä...