anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, elokuuta 22, 2016

haipa hai ja moronkkelis mörön

Voivoi minun peräpukamiani.
Teen tuossa tonnikalapasta"salaattia". Kuuntelen musaa. Olen kotona. Imurointi ja muu siivoilu vielä edessä kunhan vain aloittaisin jostain. Illalla viedä koiraa myös.
Lähdin vähän aiemmin koulusta, etten tule kipeäksi... oli melko kolea sää ja satoi, ja olin ilman takkia liikenteessä ja kyyti takaisin kotiin oli mahdollista vain vähän aikaa ennen kuin se lähti töihin.
Sain varmaan kyllä päivän hommat tehtyä. Olen näppärä!!
Jos jotain palautetta täytyy ottaa vastaan ja muistaa vielä myöhemminkin, niin eiköhän sinne pitkäaikaiseen muistiin jotain jää.
Muttah. nälkä ennen kaikkea. Rappusiamme siivotaan huomista vahausta varten??
Miksi tämä kirjoittaminen on näin vitjakkeen helppoa. Kerron jo päivän tapahtumat ehkä5sek
Toisaalta, myöskin, olenhan mä tässä askelta jo edellä kun on omasta elämästä kyse...
Mua vituttaa niin paljon kun googletin sen vihaamani bändin julkistavan levynsä syyskuun lopulla ja vielä keikkailevankin täällä mun syntymäkaupungissa, että mietin ottavani ton mega arvonnan pois kokonaan...!!
Elämä ei ole jotain vitun juustoa eikä niiden musa ole yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti