anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, elokuuta 23, 2016

En tarvi hjelppii mutta kiitti vain, mulla on omat aivotkin

Laiffii... olen aika tyhjentävästi puhunut tänään enkkua XD Entä photoshoppaus sitten? Tuolla on niin kaunis sää ja viimeiset kauniit ilmat tänä syksynä ettei penkkiin oikein pysty liimautumaan.
Ajattelin pysyä kaukana koneelta koko illan, mutta tässä sitä taas näköjään olen :< täällä on niin rauhallista koko hoodeilla. Mä mässytän valkosuklaata ja tuntuu että mun leukaperät on stressaantuneet siitä mitä ei tuu tehtyä yleensä eli painottaa kaikkea sanomaansa ja pureskelee tai muuta sellaista... mahaankin sattui tuossa, liekö ummetusta vai onko taas joku tulehdus huoh.
Toi vkontakte pätkii. Yritä siinä nyt sitten kuunnella musaa. Jee, mutta melko blackout vaihteeksi ajatuksista- ehkä lohduttaa se mun determinismi, että kaikki olemassaoleva on jo keksitty ja tasan 100% mahdollisuus että kaikki on kuten ne juurikin on. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti