anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.8.16

au naturel amongst the nature of a Finnish cabin including mosquitos

Hyttyskarkoite olisi ollut aika must jo vähän aikaa. Eniten on kärsinyt mun jalat.
Uunissa on tulossa safkaa ja ollaan vielä huomisaamuun täällä, vaikka jyrisi kyllä aika pahasti jo vähän mutta kai se pilvi hajosi.
Heräsin yöllä, mutta nukkumisessa ei ollut muuten ongelmaa. Avasin juurikin kaljan kun kello näyttää jo tarpeeksi (ehkä) (jossain).
Tein videon youtubeen jonka jälkeen melkein tein meidän nukkumapaikastakin videota, mutta mun römpsä näkyy siinä lopussa melkein ja muutenkin nukutti niin en sitten sitä enää.
Tupakoita on jäljellä kaks ja yks suussa. Kai täällä tarvitsee vielä siivotakin, kun ei ole meidän mökki.
Koira kävi harjoittelee taipumisjuttuja ja meidän tarvisi kuulemma hankkia pilli. Ei siis ollut vain huvilomaa tämä tänne ajaminen jne yötä olo.
Mutta kohtapuokkii... *insert time to dream here* eiku en mä aikaa omista mutta ei oo pakko muuta kuin (köyhän) kuolema.
Valmis koira. Ei saa moitteita. Mielenkiintoa metästää. Höpisee tuossa puhelimessa. En mä muuten saisikaan mitään tietää kun se ei kaikkea mulle sano! Perheelleen vaan
Mutta siis jotain. piti kirjoittaa, mutta mieleen mahtuu vain jotain seitsemän asiaa kerrallaan :D no ei vais. sitä ruokaa varmaan sitten ja tota, hmm. Varmaan tuon safkat tähän tai alan vetää puolikasta pitsaa mikä jäi eilisillasta. Mun mahan raskausarpia kutitti yöllä niitäkin ja mä vaan, että en kai mä nyt lihonut täällä ihan jättemycket mutta jee, nyt vasta alkoi hyttyssavu savuttaa tossa .
Eiköhän tuo kohta tule mieleen jos se vielä 2n vuoden päästä on tärkeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti