anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, heinäkuuta 02, 2016

voi yllätys, elämää. eiku

Nukkunut pari tuntia tänä yönä. Join "vahingossa"mega force energiajuoman ennen nukkumaanmenoa.
Ei kai siinä. Kirjoittelin mun kierrekalenterin sivuille vähän tehtävälistaa, menojani... tänään yksi sohva kaverille viedä. Kuulemma kuittaa mun velat.
Kirjoitin myös eilisestä, kun menin mukaan acutaan tuon siippani tueksi, sai piikin hartiakipuihin. Sen veli nälvi sitä taas, facebookissa kommentilla, mä autoin poistaa sen viagra kommentin... sanoin, että se ihminen on päästään ihan vialla... ei maksa velkojaan, eikä sen vaimokekaan puutu asioihin, koska varmaan lahjoo sitä ties millä, ja on samanlainen. Mä heitin sen facebookistani jo pihalle sen naikkosen ainakin.
Kasvaisivat itse aikuisiksi. Mitään järjenhiventä niiden touhuissa. Niiden naamat tarvisi uudelleenkäsittelyä, eikä millään kuvankäsittelyllä tai kauneuskirurgialla, vaan vanhalla kunnon nyrkki päin hampaita. Huom. minä olen joutunut kokemaan mun tädin kautta kyseisen, ja kaipa sen hampaidenkiristyksen ja kun poliisi haki kysyen olenko väkivaltainen +4kk sairaalassa, niin nöyrempi ainakin nyt kun elämäni on taas pilattu kokonaan.
Harmi kun en itse satuttaisi kärpästäkään :/
ääh.
No mutta en kuvittele olevani joku the nälvimisen jumala. the nälvikki.
eniveis. 5 päivää enää, ja toi koissu lähtee täältä, kun sen omistajat tulee takaisin.
Muuta mutta mitäs.
Niin,
no, ei kai mitään omista tekemisistä sen järkevämpää. Lainaa tutuille, tai ainakin veljelle, niin et varmaan saa mitään takas... liekö opetus taas. Oli siinä tonni tai enemmän.
Mitähän sitä käy, ellei köyhälle kuolema.
eiku. ei oo pakko lukea nyt oikeesti, mun aivot varmaan ottaa jostain sen leponsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti