anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, heinäkuuta 14, 2016

oman elämäni asianajaja

Lueskelen lakia... edelleen on tunne siitä, että miten ne voi tehdä minulle näin. Pakkohoito on turhaa, mutta ei varmaan lain mielestä... Päivitin facebookia Pitkästäniemestä 2009 mitä koin siellä, pysyäkseni järjissään kai, ja nettitutut kaikkosi. Muutenkin. Luin mun livejournalia. Kukaan ei ehkä ymmärrä, että vihasin kirjoittaa sinne ja muutenkin ärsytti koko .com. Mutta kirjoitin itselleni, en terveyskeskuksen hoitajille tmv lääkäreille. Myönnän että kirjoitin sekavasti, mutta ÄÖ oli tuolloin 125 minulla. Nykyään on hyvä jos uskallan aamupalastani kirjoittaa tänne...

Puhuin 1 tunti 44 min puhelua. Nyt pitäisi vähän summaroida lakia ja etsiä parista lähteestä tietoa, paljonko Suomessa on pakkohoitolähetteitä, kun mainitsin että niitä on 16x enemmän kuin Tanskassa... Tätä ankeaa faktaa kannattaisi ehkä kysellä itse asiantuntijoilta...

Njaa-a. Toisaalta ihan kiva, että mulle on perusteet + velvoite antaa rahaa Kelasta, koska "sinähän olet skitsofreeninen".

Ehkä mä elän jotain valhetta... omassa fantasiamaailmassani, koska mä en ajattele noin suurimman osan ajasta. Elän melko normaalia elämää, paitsi että en saisi olla, niin laiska ja pitäisi olla enemmän kodin hengetär. vai miten se pilkku nyt menikään

Potilaana minua pidettiin suljetulla osastolla 4kk 2009 touk-elok... en edes tiennyt, että maksimi on 3kk... joopajoo. 10kg painonnousu taisi olla sitten se painavampi alkusyy miks mä sieltä en aiemmin päässyt, kun katsoo mun eksponentiaalisesti noussutta painokäyrää 7v ajalta. heh.

Jotenkin ihmisoikeudet ja laki ei nyt oikein natsaa. Mutta kuulunkin siihen 1% näköjään, jolla on elämänkokemusta!

On kiva kun muidenkin maailmankuva avautuu, mutta silti jaksaisi tätä juttua. Itkettää ,ahdistaa, kaikki paska mitä ne haluaa aiheesta jutella. Mä en mieluummin olisi se avoin kirja.

nih. Mä en usko ylösnousemukseen, enkä siihen tosiasiaan että vain kuolema pelastaa tältä suloiselta valheelta, jota myös elämäksi nimitetään...

joten mä luulen, että joku tehtävä mulla tässä elämässä vielä on. Paitsi liittyykö se sen parantamiseen, miten sairas "mun suomi" on... niin... vähän vaikea sanoa, koska menen sitä mukaa kun sattuu ja tapahtuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti