anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, heinäkuuta 14, 2016

nythän oon ehdoton kaikuluotain

aluks olin hiilimato, kun oli niin paljon akne tyyppei naamassa...mietin jotenki että jos ne kohtaisi vaan samalla tasolla mitä me ,eli suurin osa hiiltä ihmisestä. livejournalissa siis olin... nyt oon kitujainen eli.... Ville Valon uus biisi on kaikuluotain<3 ihan sama, vaikka se olisi mikä tahansa koolla alkava, niin mä ottaisin heti kyl mielellään "merkityselämyksiä" <3 toisin kuin jostain perkeleen poets of ...paskaa irtoaa perseestäkin ilmaiseksi ja melusaastetta saa jos huutaa kuin neandertaali (niillä oli korkea ääni, sellainen huudahtavan voimakas, mitä nyt katoin bbc:n videota niiden äänikielistä)

Ëniveis. mun mieheke on kans tulilohikäärme+ vesimies sellainen!! Ville Valo oli syy miks ees aloin masturboida joskus 10v (ei sitä ees lasketa) kun näin sen Jyrki ohjelmassa <3
oon niin 90-luvun lapsi. Noi 2000- luvun lapset on jotain ihan käsittämätöntä kyl.

Eniveis. Kävin gigantissa viiden euron datapankin haussa, ja sain deezeriin muka 3kk ilmaista sekä dna tv:n mobiilisti. Paitsi DNA:n sivuilla ei pysty kirjautumaan, tulee vain errori sivua. Eli pystyn melkein käyttää noita eli en. Ei tajuu

heiiiiiippa moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti