anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, heinäkuuta 18, 2016

niin, ei sitä oikein paremmin voi laittaa sanoiksi

Laitoin fucidinia mun jalan ihottumaan... säären takana ja edessä mistä olen raapinut, mutta ne ei parane... en tiedä oliko oikea voide tuohon, mutta jotakin ärtsyä ne kaipaa kyllä. Lisäksi kyynärpäässä on tumma kovettuma.
En nyt tiedä mitä asiaa mulla on, mutta kunhan ilokseni kirjoittelen. Ja poistan sitä mukaa, kun turhuuksia kertoilen, ei siinä.
Olen tasolla 17 pokémon go:ssa. Pyydystin tänään taas pokemoneja, kohta olen pyydystänyt viissataa pokée. Naapuritkin alkoi pelailemaan, vaikka ne tuskin on omannut gameboy coloria tai muuta nintendon peliäkään ikinä. Nostalgiaa se mulle on, paitsi että jotkut ottaa ehkä liian tosissaan koko pelin! Siis jos mä otan sen tosissaan, niin miettikää mitä jotkut lvl21 varmaan joutunut tekemään pelin eteen. Onko ne pelannut kauemmin kuin 11 päivää? Tuskin ainakaan paria päivää, jolloinka toi peli on virallisesti ollut ladattavana. jeps, olen kade. Mutta kaappasin pari cp700+ pokemonia tänään, kinglerin ja hypnon tästä naapurustosta. Eli ei paha... Näin tuttujakin luren luona. (lure houkuttelee pokemoneja kaikille.)

Eniveis, tein vähän poppareita meidän kuumailmapuhallin koneella.. vein koissua tosiaan.. en ole esim tyhjentänyt tiskikonetta... mieheke tulee koht kotiin varmaankin.
Leikkasin eilen varpaankynnet. Koitan kuulostaa siis tosi kiinnostavalta???!!

HUOKAUKSIEN huokaus... hups caps lock...
En mä tiiä. Jos tämä päivitys oli vain kaksi yhden hinnalla tänään tjtn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti