anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, heinäkuuta 13, 2016

Michelle Obamalta kesti 8vuotta saada ihmiset aktivoitumaan, Nintendo teki sen 24 tunnissa

Satelee ja ukkostaa... Näin yhden team mysticin pelaajan pyörällä menossa salille, ja kehui että olin jo vallannut sen ^^. Mulla oli farkkuleggarit ja laventelinsininen toppi, joten tunnistettavissa mysticin pelaajaksi, koska sen väri on sininen ^^. vaikka tuskin Valorin jäsenet pukeutuu esim. punaiseen? Tulee mieleen joku jengijuttu, tai sitten sama kuin dystopiamaisessa Outolinnussa, että erotellaan värien mukaan.

Mieheke on töissä, ja mä suuntaan ehkä piakkoin takas ulos. Harmi kun ei ole pokestoppia kovin lähellä tässä. Täytyy kävellä :/

Käytiin hakemassa vessapaperia, joka olisi peppuystävällisempää, kun olin herännyt siinä klo11 maissa... miten mä nukuinkin noin kauan. Mieheke on töissä iltaa. Jääkaapissa on ainakin nakkia, ja tein just kaakaota kokkareisesta maitojauheesta. Koissu on ainakin ihan ok, vaikka ei se kyllä varmaan ole kakannut tänään?

Lakkasin kynnet neon pinkillä. Aikas jännä väri. Ehkä laitan jotain muuta varpaisiin kohta.
Mutta että mä hikoilen! Varsinkin kun hiostava ilma muutenkin, ja keskityn johonkin saliin, niin suolot virtaa pois...
Ei kyllä mitään hajua miten se toimii, että lihon, vaikka olen kävellyt jotn koht 40km ainakin alle viikon sisään?! Njsah.
Katselen netflixiä, kun mieheke lainasi maksukorttiaan. Huomenna giganttiin hankkii pokemon go pelaajille kohdistettua tarjousta 5e, lisäakku puhelimeen... ei se varmaan hyvä oo, mutta noi applen powerpankit ei mulla kauaa kestä :/ eli ainakin toimisi... Mulla on liikkuva 4g laite aina mukana pokemon seikkailuilla, koska vaihdoin mun datasopimusta just vähän aika sitten pienempään?!
Toisaalta olen aina ajoissa näissä hommissa, kun tiedossa on jotn, mutta sitten taas jostain pitää supistaa.
Hankki se mulle e-pillereitäkin eilen. Mulla on tilillä 4snt edelleen, niin kiva millä mällätä eiks niin?
Postissa on jokin kiinanostos... liekö se mistä tein jo disputen, vai mikä.
Joskus sellainen olo kuin olisin pokemon leffassa, että puhe on englanniksi, mutta tekstitys suomeksi, eli tulee vähän hömelö olo.

Ei sitten enempiä originelleja ajatuksia tähän postaukseen...
kaikki pyörii nyt mobiilissa?

Muoks. Sain specsaversilta postia, että näöntarkastuksesta on 2v.
Voisi siis ehkä ilmaiseksi mennä kun ottaa sen mainoksen mukaansa vaan.

Tuolla ulkona vieläkin jytisee, niin että en halua tulla salaman iskeneeksi. Jossain iltasanomissa oli just vähän aika sitten joku päässyt etukanteen jouduttuaan moisen kohteeksi.

elikkäs. En ole ehtinyt katsoa televisiotakaan aikoihin x) Mitähän maailmalla tapahtuu? Jos mun tiedonlähteet jumittuu iltalehtien kansiin...

Nonni. En ole koskaan ollut aktiivisesti mikään ajanhermoilija, että politiikka ym on melko kaukana mun repertuaarista.. mutta esim. Sandersin luopuminen vaaleista oli niin turhaa. Paras ehdokas mun mielestä.

ääh. Kauhee jyrinä! Varmaan kohta päässäkin jyskyttää... mutta eikös just silloin ole sijaistoimintojen aikaa, kun ei pääse pihalle lähtemään? Siis kävisi järkeen?
Tehtiin tänään siikliä ja nakkeja. Aamulla söin rahkan. Mitään hajua muista naposteluista kait. Hankin vaaleita papuja, että voisi laittaa tölkistä paahtoleivän päälle -.- eli jos nälkä sattuisi kohdalle, niin olisi kyllä vaikka mitä, mitä syö nälkäänsä korkeintaan.

Njaa.a. Varmaan kohta pökälettä pöntöön=käyn synnyttämässä... taidan viedä sinne kyllä tota soft lambia emboa mitä se on... ehkä toi mökkivessapaperi on aiheuttanut mun takaliston alueelle inhaa punoitusta, kutinaa, yms arkuutta.... olisko siinä mitälie säilytysaineita?

Oukki doukey. Mä... mitään hajua mitä mulla oli ennen tapana tehdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti