anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.7.16

Kumpi ja kampi tappeli, kumpi voitti

Kaikki muuttuu niin nopeasti... mielentila parani heti kun sain syötävää! Jos se nyt makaronista ja pyöryköistä ja suklaalevystä voi parantua. Hikoilin menemään hulluna siivotessa täällä... roskiin lähti kaikkea turhaa myös kuten aurinkopaneelilla varusettu puutarhatonttu mikä oli rikki, sekä patinoitunut muovinen juomakannu, jossa pitäisi pysyä viileänä muka juomat (ilmeisesti keskellä olevan osan kautta, jonka voi täyttää vedellä ja laittaa pakastimeen). Roinaa jotka vie tilaa.
Imuroin ja luuttusin vessaa yms. mikä määrä vessapaperin hylsyjä!
Mulla ei oikeasti ole mitään kenkiä. Mun vansseista on lähtenyt pohjaa irti sisäpuolesta, repaleiset, kuluneet, kuljen lähinnä ainoilla/reinoilla, ja kaikki tennarit hankaa koska tuntuu että jalka oisi kasvanut vieläkin melkein puoli kokoa. Puhumattakaan että pitäisi ostaa uudet silmälasit! Osa kengistä on teillä tietämättömillä.
Tili on miinuksella, mutta huomenna tulee parisataa. Siitä pitäisi saada tililuottoihin käytettyä edes osa ynnä muuta. Varmaan ole bussikortillakaan rahaa, ja sinne kun täytyisi aina laittaa vähintään kymppi.
No mutta ei tässä mitään sen sekavampaa. Kynnet täytyisi uudestaan lakata, ne näyttää rähjäisiltä myös.
Kunpa Akulle tulisi pentuja monta, saataisi 130egee per pentu ja voisi maksaa takaisin niitä tutkimuksiin menneitä rahoja perheelle. Muistaakseni 300e ollaan velkaa.
Tuossa se on ummistanut silmiään keittiön matolle. Multa on pokepallot loppu, käytin kaksi viimeistä magikarppiin ja horseahin, jotka tupsahti kun laitoin pelin päälle.
Ei tässä sen kumpaisempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti