anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, heinäkuuta 25, 2016

ken lukee rivein välistä, saapi tottua väärinymmärröksiin

Heräsin siihen, että säärestä veti suonta. Olen koittanut soitella vaikka minne, mutta täytyy ehkä odottaa kunnes aukeavat/ruuhka loppuu. Ajanvaraus, neuvonta, liikkuva psykiatria, you name it!

Ehkä juonut liian vähän vettä, en ole saanut vitamiineja (magnesium, B) tai muuten johtuu jostn lääkkeistä tmv. Ei kiva. Ei sillä, että olisi nukuttanutkaan. Nukahdin joskus 1 jälkeen yöllä. Olin facebookissa ja muistelin vanhoja kysymysten muodossa... moni ei tiedä missä olen syntynyt, missä olen asunut, montako kaveria minulla on ollut, missä olen koulussa ollut mukana jnejne kuten sanoin, vanhaa juttua.

Kohta olen 28... paras ikä laihduttaa joidenkin tutkimusten mukaan. Saattaa mennä useampi vuosi, että tälle mitään saa tehtyä edes. esim kilo/kk tulisi helpolla yli 3v laihduteltavaa, koska sitä on kertynyt reilu viiskyt koogeekiloa ilon villakiloa ei ilo pysy purkissa, villin nallen turkissa ...(mun aapisesta). hiirellä on aakkoset jne... laadi laadi laaatilaa latin latiakaan oo.
Tili meni sitten heittämällä miinukselle 50egee. huoh. Koska sitä tulee lisää? viikon, ehkä parin päästä... sitä ennen olisi maksettava vielä laskuja... eli nyt menee huonosti. Vai voisiko muilla yhä mennä huonommin? Kuten äippä sanoi joskus ns. "kannustavasti"

Joku ensimmäinen henkilö liittyi postituslistalleni joskus tässä viime yön aikana tms. Oli kommentoinut mun lauluunkin että moi... varsin kiintoisaa!?

No mutta jalka alkaa jo vähän parantua.

1 kommentti:

  1. I've read a few good stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.

    I wonder how a lot effort you place to make the sort of excellent informative website.

    VastaaPoista