anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, heinäkuuta 12, 2016

great balls of fire

En ole edes käynnistänyt läppäriä pariin päivään. Olen melko lailla pokemon go:n lumoissa. Kävellyt melko lailla. Toi mun peli ei ole samaa mieltä, sen mielestä vain 28km siitä kun aloitin.
Aloitin pelaamisen itse asiassa Ylöjärvellä. Kaappasin Squirtlen koska se oli lähin poké. Olen tasolla 13, ja kaapannut pokedexiin melkein 50 eri pokémonia. Liityin Mystic ryhmään (kolme erilaista, jokaisella oma väri ja legendaarinen lintupoke symbolina).njaah, oli mulla kai jotain asiaakin?

Toi pokemon peli on kohta suositumpi kuin twitter...

Olen ihme kyllä lihonut jotn puoli kiloa, vaikka kävelen himosti, Syötiin joku Juti burger eilen Prisman ruokalassa. Nälkääni syön, ehkä himoonkin. Tai no, jos ei toistelisi himo sanaa, plää.

Kohta koissulia ja kaukkikselle apteekkiin ja jotn. Hakea siikliä jostakin maatilalta tänään?
Multa loppui sunnuntaina pokepallot, kävin keskustassa, sain melkein 100 tilalle. Nyt on jo sitä seuraavaksi voimakkaampia pokepalloja. Ne alkaa tasolta 12. Olen melko korkealla tasolla, että alan saada ehkä kiinni voimakkaimpia??! Ihan sama tuo, peli kuitenkin paranee melkein koko ajan.

Harmi kun ne ei pääse pelaa, jotka sen latasi ensimmäisenä trainer accountiensa kautta usa:ssa :;/ mutta edistystä ei voi estää, ja serverit maksaa koko ajan lisää kun popula hypettää. Kaikki nintendolla rahaa on. Tai siis, en usko että kovin moni käyttää rahaa tähän peliin, mutta en tiedä.

Combat powerit kattoon! Poképallolla päähän!
Onpahan ainakin uusi-vanha harrastus herännyt ns. eloon melko vahvasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti