anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.7.16

gotta take me as I am, yeh yeh yeh...

Käväsin suihkussa. Tilillä on edelleen 4snt, ja mietin miten sen saisi riittämään uusiksi silmälaseiksi ja puhelin sekä sähkölaskuihin ym. Ollaan syöty uutta perunaa, ja jotn lihapullia/makkaraa, mikä nyt ei kovin kallista taida olla.
Vapottimessa on spearminttia jenkki tyyliin. Mun toinen vapotin ilmeisesti hajalla, joten jotain sen tilalle tarttisi olla myös.
Tavallaan pelaisin kyllä pokemon go:ta, mutta se jumitti eilen illalla nidorinon pinkkiin sarveen joka pyöri ympyrää kuin mikäkin dildo... eh he?! nii että joku oli jo tässä tasolla 21, ja yli 1500 cp:n pokemon sillä salilla, että mene ja valloita se nyt sitten ihan iisi piisi keikka eiku... ehkä mä oon vaan surkee, ja joku 5km kävely päivittäin edes riitä juuri mihinkään. otan siitäkin siis vähän ajatustuokiota.
Katsonut netflixistä supernaturalia 8 kautta, kun mieheke sen niin avuliaasti minulle kustansi yhdeksi kuukaudeksi. Itse katsoo jotn metsoloita ja pelaa pasianssia .
Koissulla on massu vähän sekaisin, kun saatiin lahjoituksena (=pvm mennyt) ruokaa, ja ne on pikkukoirille, ja annettiin melko paljon tolle, mutta se tulee läpi näköjään.
Mutta on siitä tulossa nyt taas isäkin. Ei siellä ehkä kovin montaa pentua ole, mutta jos nyt edes yksi!
Täällä haisee koiran pieru taas -.-
Nukkuisin vaan pois mieluiten elämästä... ei ehkä kuolemaa, mutta loputonta unta, joo, kooma oisi ihan kiva. pälän pälän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti