anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, heinäkuuta 17, 2016

En mää vaan tiiä

Kaikenlaista porukkaa kaupungilla... pelaamassa pokemon go!:ta. Näin häntiä ym furries porukkaa lähinnä. Tarvitsen uudet silmälasit, kun näkö on huonontunut -0,75. Molemmissa nyt -4,5.
Nii ja oli mulla aika kovat paineet silmissä myös.. muutamaa numeroa yli viitearvojen.
Katselin tuossa vähän Supernaturalia netflixistä... syötiin kaupungilla subit, ja tein tonnikala-pasta-majoneesi -"salaattia".
Sain miehekkeen kaverilta litran nesteitä vapottimeen, että vaikka tulisi vapocalypse, niin ei lopu nesteet vähään aikaan...
Olen vielä vähän aikaa tasolla 16 pokemonissa. Löysin pari uutta pokemonia tänään, mutta keskustasta en kylläkään. Nappasin salin siitä rakkauslukkojen kohdalta, että saisi edes jotain kolikoita tänään. Mun korkeimman combat powerin pokemon on clefairyn toinen muoto... clefable tai mikä lie, meni yli tuhannen cp:n, kun evolvasin.
En usko että ysäreiden pokemon typit koskaan kasvoi aikuisiksi, me vaan evoluutioiduttiin... paitsi tietty pikachut, kun Ashin pikachu ei halua raichuksi :D
öö. Mites se Ash on vieläkin 12v, vaikka se on nyt ehkä jotain parikyt vuotta jo ollut valittu... ja silleen.
Kuiteskin niin oikeasti. Ehkä mä olen jokin hirviö. Kun mun aivot ei toimi enää... mä en keksi mitään järkevää enää niin nopeasti.. koska toi lääkitys sumentaa kaiken... enkä mä ole tappanut ketään, niin jos vaan antaisi mun olla ...en mä tiiä.

Se olisi sunnuntai nyt. Nukuin kahteentoista melkein. Aamupaino oli taasen 117. Vaiks mieheke toi eilen illalla sänkyyn mulle suklaalevyn.
Sorge jos en kirjoittele enää niin usein. Pää täytyisi selvittää läpi, ja sieltä puuttuu kai ohjekirja just näille uusille ajatusmalleille, mitä ympäristö koittaa syöttää tai jotain.
Haluaisin antaa ajateltavaa myös niille jotka tykkää väärinymmärtää kaiken mun kirjoituksissa, mutta eiköhän (jostain) löydy jotain sellaistakin mistä itse kukiin ei tykkää, mutta en itse saa vältellä tai muuten ne on jotain merkityselämyksiä. sanoisivat suoraan kokemus niin tajuaisin että ne vihaa mun silkkaa olemassaoloa

koska elämänkokemusta on. Eikä mulla ole ketään "elämänkoululaista" fb-kavereina... Elämä ei ole koulu, se on vain jatkuvaa oppimista, unohtamista, uuden tiedon omaksumista jne,... on sille jokin psyk. termikin. Kirjoitinhan mä psykologian lukiossa (pääsin läpi).

Eli miksi kukaan vihaisi ketään muuta, elleivät he näkisi heissä oman itsensä piirteitä, mitä vihaavat omassa itsessään... tms
mun suru ei oikein pysy puserossa.... mutta ilo ei pysy turkissa jne... äh. miksei saa vain olla minä?
miks just tää 1%(Suomessa korkeampi luku kyl)
kunei ketään tajua. Miten kamalaa on kun mielihyvähormonit ei kierräty normaalisti ees, lääkkeiden takii... nooh, täytyy kai edelleen tehdä itsetutkiskelua miks just mä ansaitsen tämän kaiken ripulipaskan mun elämään sateleen niskaan jnejne

call it what thou wilt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti