anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, heinäkuuta 30, 2016

ei tämä nyt ole elämää nähnytkään

Kävelin eilen yli 9km ja silti olen lihonut. Tein tänään puoli tuntia istuen painolevyllä liikkeitä. Olen juonut paljon vettä kyllä... jos se on vain vesipainoa.
Ilmeisesti jos söisin vuoden 400 kaloria päivässä, laihtuisin 40 kiloon. tai jotain. Toi nyt ei toisaalta ole edes mikään mun tavoite.
Katselin youtubesta taas vaihteeksi Dieetit vaihtoon. Käytiin Kodin1 alennusmyynneissä... en edes ostanut mitään herkkuja cittarista. Ostin kyllä viskiä. En saanut mun viskilasia, joten. Ei oikeastaan saanut mun rahoilla enää muuta paitsi mitä nyt kontaktimuovia...
Aloin katsella American Horror Storya, mutta en ehkä tykkää siitä. Eilen katsottiin 10 Cloverfield Lane, missä joku kaappaa naisen bunkkeriin, ja väittää ettei yläpuolella olevaa ilmaa pysty hengittää.
Oon näköjään saanut eilen naksuista alennusta r-kiskalta 3euroa. kuitti tuossa. Muutenkin tuntuu, että kaupoissa on kassalla halvempi määrä maksettavaa, mitä se teki päässä yhteensä... kuvitelmaa liekö vai lamaa vai jotn.'
Kävelin mä siis perjantaina Koskikeskukseen.. vein kolikoita tilille, kun jokin häiriö esti muun liikenteen. Kävin Sinooperissa ja Tigerissa hankkii kaikkea turhaa... että mun otsa hikoili ja en nähnyt mitään kun hiki valui silmiin.
Joku 5e lasku tarttisi muuten maksaa tänään? Ainakin oli jokin muistutus netpostista mun s.postiin tullut. eipä riitä kirjoituksenaiheet ei. itselleni kuitenkin kirjoitan. hämmästelen itseäni.
Aamulla oli jotenkin outo olo, ihan kuin olisi kännissä vieläkin... tai niin kuin olisi nähnyt unen läpi vielä itsensä... joten menin takas nukkuu ja herättiin joskus 11 jälkeen. Oon vienyt koiraa tänään kaks kertaa. Oon taistellu keilapallon pokémon gymin itselle kaks kertaa.. sinne ilmestyi clefableja kun olin laittanut mun clefablen sinne, mutta eri tiimiltä -.- öö.
Jaloissa on jotain hiertymää mun uusista kengistä. Seuraavaks täytyy hankkia koon 43 kengät, jos ikinä tulee mitään mahdollisuutta. Ne antoi arvion mun silmälaseista, mutta toimeentulotukea ei myönnetty, joten itse näköjään tarvisi laittaa 410 euroa että näkisi. joopajoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti