anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, heinäkuuta 02, 2016

annan itselleni äänen, jota ei kukaan muu kuule

Aikaa menee ihan liikaa tuon zombie pelin peluuseen. Pelaan sitä iPadilla sekä iPhonella. Parit eurot heitin siihen, mitä tilillä oli jäljellä. Kaveri antoi 5e, ostin niillä brittisuklaita Punnitse&Säästästä -.-
Syötiin uudesta pitseriasta (omistaja vaihtuu usein) pitsat, mä söin venäläisen salaatin (!!) joka oli melkein jotain voileipäkakun tapaista perunasalaattia. Sitä ennen syötiin hesessä ateriat. Join siinä välissä kaljan ja melkein pullon hunajarommi likööriä. Aamupalaksi taisin vetää jogurtin. Kerta kaikkiaan saa taas syyttää lihomisesta kaveria, eiks je. Eikö?
No mutta tunnustin tuossa itselleni, että minulla on addiktio mm. ruokaan, pelaamiseen.
Katsottiin jokin Abandoned Dead leffa, josta en tajunnut paljon muuta, kuin että se yövartija olikin sen sivupersoona aikuisena, kun sitä oli lapsena hyväksikäytetty ja se oli tappanut ainakin isänsä. Lopussa se heräsi siitä hypnoosista. Oikein mitään hajua, mitä tapahtunut oikeasti, ja oliko se poliisisetä/etsiväkin siinä jokin sivujuonihahmo tmv.
Eniveis, olisi kiva jos olisi edes 50egee, että voisi ostaa niitä sinisiä timantteja, millä voi nopeuttaa tota pelin kulkua jne. Saisi aika monta. Mutta siis, niinku että mitä mä taas ajattelen? Mä en ole koskaan edes pelannut hedelmäpeliä tai muuta kolikkopeliä, silti nämä virtuaalijutut saa mut ihan koukkuun.
Enhän mä ole koskaan tykännyt ruoastakaan, mutta kun sitä on saatavilla, niin tulen ahmineeksi liikaa yhtäkkiä. Ei sillä että söisin jos olen jo valmiiksi täynnä ähkipuhki. Eilenkin käytiin vielä abc:lla vetämässä wieninleikkeet (joiden piti olla 9,99 ja se veloitti normihinnan) kevyeksi iltapalaksi ja mä olin ihan töööt täynnä kylläkin.
Mun jalat on niin dööd kun kävelin flipflopeilla tuolla kaupungilla koko päivän. Mun lättäjalkoja painaa sivuista. Alkossa oli muuten Californialaista flip flop nimistä viiniä, jossain tetratölkissä tmv, ei siis pullossa.
Itserakkaat ihmiset miettii aina voisko jonkun teksti liittyä niihin itseensä, mutta mä kirjoitan oikeastaan vain totuuden. Vain lasten suusta kuulee totuuden, sekä niiden joilla on synnynnäinen agrafia eli ei osaa lukea, joten kuva selkiytyy hetimmiten... kuten minulle.
Eniveis heidopai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti