anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, heinäkuuta 25, 2016

Ampiais varoitus sisätiloissa! Mä häippään, mulla ei oo ees testamenttia viell'

Piipahdettiin tänään asuntotorilla, ja katsomassa yhtä asuntoa. Vakuuttelun jälkeen päätimme, että meidän on pakko muuttaa. Klonksuva ulko-ovi, jonka on joku vääntänyt sijoiltaan, tägit ulkoseinissä ja roskakatoksessa, humalaiset, joilla on oma baariksikin nimetty katve tuolla, kaupan aamuöiset tavarakuljetukset, kaikki turha tyynni häiritsevä naapurimelu... ja se tärkein syy, raha, koska nämä ei siivoa täällä peseytymiseen tarkoitettuja tiloja ym yleisiä tiloja kunnolla, rappujakaan... Tänään ne kävi katsomassa jotain vedenkulutusta/putkia tms kun oltiin uutta kämppää katsomassa. Kuluu kuulemma liikaa vettä. hömähdys!

En tiedä sitten... heitin melkein jätesäkillisen tavaraa jo pois, mutta sitä on kyllä kovin paljon kaikkea sälää... sekä nuo painavimmat kalustot...
puhumattakaan mitä mahtaa meitä odottaa uudessa asunnossa... homeitiöt, kyylämummelit, junanvarsi melut, mitä nyt saattaa tulla kun pari vuotta asuu ja alkaa huomata puutteita! Esim. tuolla oli paljon järkevämmin säilytystilaa. Makkarissa oli kaappeja, kylppärissä oli pyykkikoreja täynnä oleva kaappi, eteisessä kattoon asti säilytystilaa, keittiössä mikrolle oma sisennys, sopivasti pistokkeita, myöskin parvekkeella yksi...
ja vain puoli neliömetriä pienempi kuin tämä, vuokraa satanen vähemmän.

Toivottavasti mun maksukykyni taloussuunnitelman osalta ei käy nyt mitenkään, kun mun menot laskee vuokran osuudelta. 400e tarvii jäädä omaan käyttöön, mutta eihän mulle edes tule kuntoutusrahana hoitotukena kuin tämän vuoden? Entä sen jälkeen. Tai no, mikäli löytyy jokin uusi työkykyä puoltava, mutta ei kuitenkaan ihan työnveroista tai muuten 100% työkykyisyyttä osoittavaa toimintaa, mikä kumoisi edelliset 100% invalidiutta.

Aika järkevää tekstiä sinänsä, jos vertaa mun äidinäidin teksteihin, jolla on oikeasti skitsofrenia. Mutta kukapa sitä tietää mikä kasa oireita se on.

Jeespistä. Torstaina täytys mennä katsomaan mun kirjekaveria rautatieasemalle vajaaksi tunniksi??!!!

ihQ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti