anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, kesäkuuta 09, 2016

wat häppönds

Kauhee nälkä oli aamulla, vaikka lihoinkin eilisestä...juotuani pullon koskenkorva peachia ja syötyäni sipsejä pussin, pastaa jne. Äsken söin salaatin (lohi) ja tonnikalapastasalaatin. Ostin kans banaanin 25snt ja 50snt jacky kinuski makupalan myöhemmäksi, ja uunissa on tulossa ranskiksia ja lihapullia kun toi yksi näköjään laitti kaikki vajaat 3pss mitkä oli pakkasessa...

Tein pari videota :p En kyllä keksi mitään sanottavaa jne. ei sillä että olisi tylsää, mutta mikä lie olisi sit aivoihin vaikuttanut. plöp.

En oo nyt taiteillut lisää kortteja. Kirjettä voisi tehdä kyllä aina. Aamulla kun heräsin, olin melko varma että olisi perjantai, mutta onhan tää torstai tässä edelleen välissä.

Aika voisi mennä nopeeta, kun ei ole edes lämmin pihalla, mutta sitten jos on lämmin niin hikoilen ja aika voisi silti mennä nopeesti. (tahtoo kuolla jo) ei vais.
En sentään tehnyt videota mun pienestä postikorttikokoelmasta että älkää toki kuolko tylsyyteeni.

Njoooooh, mä en ehkä keksi lisää. Jotain mutual pleasure kortsuja käytettiin eilen durexilta, ja kuulemma poltti tota x)) on se niin vaikeaa molemminpuolista nautintoa olla tai jotain.
Nii nii kyl se seksi kai kuuluu parisuhteeseen, en mä muuten mainostaisi ...mun lontoon tyyppi vetää jotn ekstaasia, että se siitäkin sitten.

No mutta nopeesti alta pois kaikki männynkävyt. Mä jään tuleen makaamaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti