anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2016

Sunnuntai soikoon

Olen näköjään eilisestä laihtunut 116,2 kiloon :o aika jumissa olinkin siinä 117 kilossa. Eikä mulla nytkään ole nälkä. Pepsi maxi meinasi tulla ylös äsken... liian hapokasta.
Söin aamulääkkeen ja b-vitamiinia. Voisi ehkä maanantaina soittaa sille sairaanhoitajalle, että järkkää mut eri paikkaan injektiolle ens kuun alussa, koska mitään hajua missä Hervannassa on se paikka. Joudun ehkä menemään bussilla.
Olin häämatkalla jossain ihan ihme Aliisa Ihmemaassa, mutta vielä hullumpi paikka.. unissani.
Joinain öinä mä vielä pakkaan, mutta kai se on vaan sitä kaaosta mun elämässä.
Käytiin eilen pääkirjasto metsossa (nimetty siksi koska siltä se näyttää ylhäältä) ja siinä vieressä olevassa kirpputorilla... Pirtti sarjaa ostettiin hänelle joka sitä keräilee, mukia ja kattilaa joita sillä ei ole.
Mulla oli flipflopit taas jalassa (sandaalit). Löysin toisenkin kappaleen niitä joten vaihdoin jalkaan ne, keltaiset pimeässä loistavat jutskat. Toisaalta olisi kiva, jos niissä olisi koristeena kukka tai rusetti tms.
Kuuntelen spotifysta Lullacy radiota. Ihkua nais laulajan äänistä metallin tapaista... lullabya mutta cryingia. En nyt sanoisi että emo musaa, koska metalli mutta, ah ah aha ah. Tässä tulee Charoniakin :o
Mua on instagramissa haukuttu söpöksi nyt jo useampaan kertaan. En tiedä mitä uskoa.
jea mutta jos oppisi olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti