anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, kesäkuuta 14, 2016

sisäinen rauhallisuuden tunne köh. siis mikä

Latasin varmaan tuhat eri meditaatio appsia iPhonelle. Toi minkä olen ladannut helmikuussa, on ehkä paras noista, koska siitä tietää kauanko on meditoinut...Insight timer. Muut on ihan kivoja, mutta esim. maksaa tms.
Tunnin päästä lähdetään koiratarhalle, josko Akua nyt kiinnostaisi astua Iines. Täytyy ottaa noi sopimuspaperit mukaan...
Oon juonut teetä, kahvia ja syönyt rusinoita D: jos oikeesti syömättä jättäminen laihduttaisi ? eiku.
Aina pitäisi käydä tekeen paskat ennen ku käy vaa'alla aamulla, koska ei toi muuten pidä paikkaansa.
joo, mutta jos en olisi taas ällö.
Ehkä mun ryhtikin paranee, kun kuuntelen jotain meditaatiota? Sekin kuluttaa kaloreita, kun ei ole yhdessä kumarassa...
Tai sitten päätä alkaa vain särkeä tästä. en tiiä. Hyvä alku päivälle kuiteskin.
Pitäisi postittaa yksi bookmooch.com kirja ja sitten scräppäily tarvikkeita.
Mä lupasin tänne päästää torstaina ihmisiä swappailuun liittyen askarteleen meille mutta ketään ei ole ilmoittautunut.
LinkedIn myytiin googlelle 60 dollarin hintaan per käyttäjä... missä mun 60 dollaria? Mutta joo, jotkut siellä on mua suositelleet, että osaan mm. blogata :D Jos tarpeeksi ihmisiä suosittelee siellä mun taitoja, voisi kenties taas jonkun arvonnan pitää. 3/10 suosituksia tällä hetkellä ainakin. Vai miks pitäis olla aina syy joku pyöreä numero, että voisi arvontaa...?
Njaah. Kyllähän mä mielellään laittaisin kelle vaan esim. noita mun tekemiä atc kortteja! Ei tartte oikeesti kun vaan ilmoittaa, jos tekisi mieli jotain, niin mä postitan x)))
(heti kun ostan postimerkkejä, tilillä taitaa olla joku muutama euro taas vaihteeks.)
Mutta saan kyllä suljetussa kirjekuoressa astutusmaksun, mutta joo... ehkä mä en käytä niitä rahoja, kun pitäisi maksaa takaisin lainoja perheellekin, jotka lainasi niitä tutkimuksia varten sen 300e :=0
Juu, toivotaas että tulee oikein monta pentua.
Ja nyt mä voisin taas niin sanotusti meditoida. Koska stressaan ja muuten en osaa hengittäää........eiku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti