widjetti

18.6.16

reiluu tai siis rentoo eiku ei nytte, tilanne päällä jne

Olen meleko onnellinen. Vaiks oonki syönyt tänään vaan lettuja ja kahvikestitelly sukulaisen synttäreit.
Nii ja vähän viinii tullut juotua x_x
Mutta mikä estäisi mun neronleimauksia. eiku. Mun mekkoa kehuttiin ^^
Mä en ehkä kestä... kello on jo huominen ja mä oon vielki ylhäällä. siis niinku jee!
Oon jotain sekoillut ipadilla ja mitäs, täs koneella.. mutta oli meillä laatuaikaakin ja taivas oli tosi pinkki niinku että mä avasin läppärin sitä vartn että oisin kattonut tornista 360 asteista kuvaa tosta taivaasta! Ihan maailmanlopun meininkiä, myrskyä odotelles ^^^sit alasti myrskyyn tanssii eiku.
no mut jea.

No comments:

Post a Comment

can't balme you

Thank merciful goddess there is no school tomorrow! My feet are killing me. Some idiot decided to wear a size too small ankle boots to schoo...