anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 12, 2016

onhan teilläkin toki mielipiteitä (en vain ole törmännyt oikeisiin)

Katselin eilen jotain Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaa, ja teki mieli huutaa sille, että eikö ne sen keskenmenot olis voinut saada sitä mättää naamaansa täyteen...sitten kun se tv pauhasi sieltä jotain, että sen mies oli jättämässä sitä, en oo varma, mutta vielä tupla-OMG siihen, niinku että ei ne 30kg+ tuu jostain hyvin vuoksi.
Sitten pyöriihän mun päässä muutakin turhaa tietoa, että fb luojan salasana on ollut dadada monelle eri some sivuilleen... siis dadada kuinka typerää äksdee.
Jeah, eilinen astutus/istutus ei oikein onnistunut, kun Iines on eka synnyttäjä ja oltiin vähän alussa lähdetty liikkeelle, niin meidän herrasmies päätti sitten odotella vähän, ja nyt ensi viikolla uudestaan koitetaan, ellei sitten jokin keinohedelmöitys tmvs.
Laitoin pyykit kuivumaan, kohta rillataan jotain possua. Ajatus ei kulje, siis pihvejä?!! Söin kyllä jo nuudlit etukäteen, ja loput miniluomutomaatit, niin ei mulla nälkä oo, ja teetä on tullut tehtyä viime päivinä useampi kuppi. Siks kai mun painokin laski yht ja äkkiä alle 117. Ja sit kun nukkuu, niin keho kuluttaa kaloreita, mutta ei saa niit mistään.... niin on se ruususdieettikin yks tapa, en suosittelisi kyllä ainakaan jos ei oo mun unenlahjoja. Nykyään en edes muista kunnolla, mitä kaikkea sitä aivoissa rähäjtele jotain satunnaisia purkauksia. Mutta muistan että parvekkeelle tarttis jotain kukkaa hankkia, koska mun unessa niitä oli jo niin kuin olis jo.
Kröh! Pelasin vähän piano tiles2ia ... ja näppäilin iPhonella jo paljon lujempaa vauhtia. mitä lie danubea ja london bridge is falling daun...mai feir leidyyyyyyyyy. Harmi kun mikki ei toimi tai joku systeemi mun kuulokkeissa, niin ei saa mun hienoa hentoa lauluään-karjuntaa otettua talteen.
No mutta sepä siinä!
Siinäpä siinä. Kun jaksaa aina lopettaa nämä postaukset jotenkin "no eipä tässä sit muutaa" ym laimeisiin juttuihin mitkä kuluu niin nopeeta, että ei ehdi sanoa laventeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti