anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, kesäkuuta 18, 2016

meidän jokapäiväinen palstamme...

Mulle tuli postista tänään läpinäkyvää muovia oleva olkalaukku, jonka otin heti käyttöön <3
Oon juonut pari kaljaa, pakastepitsan, juustopastaa kebab paikasta ja jallua pepsi maxin kanssa sekä puolet jätskituubista.
Huh! Sain jonkun päivävoiteen anopilta. Olen ollut tupakkaa ilman nyt parisen päivää, vapotellut vain. Käytin 6e mitkä sain tarot luennasta, hetimmiten yhteen askiin. Saa odottaa ensi viikolle, mutta sitten tuleekin 400egee joista puolet koiran hoitoon ottamisesta. Muuten kyllä hoitaisi ilmaiseksi (sain paskaa niskaan tästä facebook ryhmässä), mutta oikeasti vastuu ja työ. Eikä niiden tutut enää hoida sitä koiraa, koska se on oikeasti vähän rasittava ja vain seurailee ja pyytää syliin koko ajan. Ei sillä etteikö oltaisi koirarakkaita, mutta kasvatus tekee paljon..
Ei mulla ole edes ollut nälkä koko päivänä ja silti mässään miehekkeen rahoilla, kiitos siitä.
Ei mulla oikeastaan mitään järkevää. Katsoin vähän sitä 4.kautta naisten vankilasarjaa netflixistä, kuuntelin tunnin äänikirjaa (enkä nukahtanut). Aloitin yhtä swappia. Käytiin ostaa koiranruokaa.
Tarvisi imuroida... keittiön pöytä on täynnä mun kaikenlaista taitelujuttua/näpertelyä.
En ole käynyt ehkä suihkussa jokuseen päivään, niin se varmaan tarttisi kohta, kun on nihkeä tunnelma.
En tiedä otinko aamulla masislääkettä, mutta ainakin se purkki löytyi. Tarttisi kai noita kuitteja niistä lääkkeistäkin toimittaa sinne velkaneuvontaan. Ehkä jos käydään nyt sunnuntaina keskustassa. Niin niin voisi niitäkin alkaa pikkuhiljaa olemaan kasassa... mulla on ollut jokin blokki hoitaa tota asiaa. Mutta oon mä tosiaan jotakin jo tehnytkin sen hyväksi... mutta kaiketi siitä tulee jokin oikeusjuttu tmv. Gothia repii nyt tosissaan noita velkakuluja. Ties miten ne pomppaa kohta mitä rahoja ne vaatii multa, joita mulla ei tietty oo. Mulla menee laskuihin taas varmaan kaikki mitä tulee... en tiedä onko se lohis tatska niin järkevä reiteen ennen kuin tää prosessi on ohi edes.
...eiköhän sinne suihkuun ja nukkumaan kenties.. oon tosi väsy, nukuin viime yönä 2,5t+4t.
Näin pahoja uniakin pitkästä aikaa. Mieluummin silti pahat unet kuin olla hereillä. Olemisen sietämätöntä väsymystä, voi johtua toki ylipainostakin. Googletin mistä saisi energiaa äkkiä, mutta ehkä toteutus oli paskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti