anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, kesäkuuta 28, 2016

Leimahdus ja liekki, suunnatkaa energianne taikuuden töihini


Sytytin mustan kynttilän tuossa.
Sivelin sen ensin tea tree öljyllä.
Kuuntelin wicca radiota.
Pyysin apua korteilta naisparalle.
Tuossa oli kauan kestänyt juttu taustalla, mutta eiköhän hänellä ole elämässään perusta kunnossa. Hämmennystä ja turhautumista tulee lisää vielä, ja kysyjän kortti oli nurinpäin ollut tähti, joka edustaisi kyllä toiveita ja inspiraatiota, mutta noin päin turvallisuuden tunteen kadottamista. Jos hänelle on ambulanssi kutsuttu, ja poliisi kääntää että onko hänen voinnissaan jotakin vikaa, niin varmasti tämä oikeuden saaminen kyllä muitakin saa toivomaan parasta yhteisin tuumin.

Tavallaan...

njooh. Kortit oli taas asiaankuuluvia. En vain osaa itse päättää asioiden lopullista puolta, luovuttaako vaiko ei, esimerkiksi. Kuuluuko eläimet ruokapöytään, vai onko niillä oikeuksia. En osaa päättää esseetä minkään asian puolesta. olen huono siinä.

Mutta oltiin puhelimessa 20min, ja mä saan ehkä 6e mun 10 kortin luennasta (y).
Ja sitten jos saataisi sitä kansalaisaloitetta eteenpäin, niin mikäs siinä... lukeeko kansanedustajat sitä tosissaan, vaikka saataisiinkin viiskyt tuhatta nimeä puolessa vuodessa.

Njaahnjaah... mä olen hyvä tekemään kaikkea randomisti, mutta tavallaan jos täytyy faktoihin tai mihin vaan omaan päättelyyn luoda jokin aktuaali päätös, niin ei pysty :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti