anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2016

iltapuhteita

Meillä kävi sellainen vapaaehtoistyyppi, koirakummi. Mentiin pidempi lenkki, mitä olisin itse ehkä jaksanut. Sillä oli herkkujakin mukana Kauppatorilta.
Mulle tuli postissa planneri ja h&m:ltä tunika ja kotelomekko. Naapuri kysyi, olenko laihtunut, mutta ei saa kiusata, kun en tiedä kun vaa'asta on patterit loppu. On mun gluteus maximus lihakset kyllä vähän kipeät, johtuisiko kävelystä. Olen kuitenkin jo useampana aamuna herännyt 8 maissa, ja käynyt pienen lenkin koirien kanssa.

Nooh, väsynyt mutta onnellinen. Tyhjensin tiskikoneen ja vein roskat, enpä juuri muuta. Katsoin telkkaria ja kudoin kaulaliinaa pyöröpuikoilla.
Tein köyhiä ritareita ja tonnikalapastaa... joiden lisäksi söin viisi kalapuikkoa, vähän maissimuroja, ja cola lightia oon juonut, ja napostelin pari halppis suklaapatukkaa.

Kello on nyt melko paljon jo. En ole edes ehtinyt kertoa miehekkeelle koko kummi sydeemistä. Mutta ei kai sen tarvitse tietää. Se tiesi jo, etten mene kaverin luokse perjantaina, vaikka en edes sanonut mitään asiasta. Sohva tarttis lauantaina vaihtaa sen kämpille.

Hauskaa keksiviikkoa vain etiäpäin teillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti