anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.6.16

idk?

Banaania vapottimessa. jees jees. Voisi ehkä mennä nukkumaan, mutta ei väsytä. Otin päikkärit päivällä, jotain vajaa pari tuntia vissiin. Vein koiraa pari kertaa ja se paskoi käskystä.
Käytiin kaupoilla, ja sain kynsilakkaa ja varpaista tuli neonvihreät alienit. Laitettiin pikkuveljelle kortti postiin samalla. Raukka on rippileirillä. Soitti äsken takaisin, kun en niin sen osoitteesta ollut varma? Kuuntelen samalla meditaatiota. Tämä on enemmänkin jotain suorittamisa, eikä niinkään mielen tyhjentämistä, mutta kyllä mä senkin osaan. Ei ole järkeä joskus luoda ajatuksia.
Nukahdin eilen illalla yhteen meditaatioon, enkä saanut tietää mitä siellä majassa olisi ollut sisällä, heti pellon ja portin jälkeen ja varmaan 7 eri kukkasen "koskettamisen" ja chakrojen energian uudistuttua eri värejä väreillen jne. Mä melkein tunsin jaloissa sen kultaisen energian, sekä tuulahduksen kasvoilla (ikkuna oli auki) siellä pellolla jne... mulla on joko hieno mielikuvitus, tai sitten vain tykkään ajatella enemmän kuin mitä tykkään tästä todellisuudesta ...esim. käppäilee jääkaapin, telkkarin ja parvekkeen väliä. Eikä viittis edes kirjaa nostaa ylös tai ottaa käteen, että lukisi jotain. Ei, ei ja ei. Aamu oli vähän hidas. Menin sit kahdelta nukkumaan ja heräsin neljän maissa, toi oli yritellytkin tavoittaa mua, mutta lähinnä häiritsi. On sentään toi koira, että vähän jotain rytmiä säilyy, mutta mieluummin vaikka sitten toi ukko paikalla, mitä yksin, välillä. En oikein saanut mitään järkevää piirrettyäkään -.- kätyri ei oikein onnistunut... mun atc kortit on viime aikoina ollut melko surkeita, ja slamien kannet menee piloille. Tahtoo oikein flow tilaan. Tai parempia välineitä, mitä skräppäillä. Njooh... rakkautta ja onnea ja om mani padme hum. laineet liplattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti