anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 12, 2016

Hölynpölyä vai liekö
Kävin astro.fi tutkimassa tähtikarttojani, ja sieltä paljastui näin:

Kun vähintään neljä planeettaa ovat kaikki keskenään neliö-aspektissa ja vielä pareittain oppositiossa niin silloin olet suorittamassa todella suurta tehtävää tämän elämäsi aikana.Ehdoton päätehtäväsi on keskittyä vain ja ainoastaan oman elämäsi hoitamiseen ja järjestämiseen.Mahdollisesti kohtaamasi onnettomuudet, tragediat ja sairaudet ovat luonnon antamia viestejä siitä että et riittävästi ota itseäsi huomioon. Jumalan sormiTervetuloa todella harvojen ja valittujen joukkoon omistamaan tällainen aspekti kartallasi. Kuten kuvion nimikin jo kertoo kysymys ei ole ihan pikku jutusta. Jumalan sormi eli ”JOD” syntyy kun yksi planeetta muodostaa kahden muun kanssa 150 asteen kvinkunssi-aspektin ja nämä kaksi keskenään sekstiili-aspektin. sinulla on voimakas alitajuinen tarve ellei suorastaan sisäinen vaatimus tehdä tässä elämässä muutamia hyvin merkittäviä ratkaisuja ilman että pystyt antamaan päätöksillesi mitään järjellistä selitystä.
Pikkukolmio, mahdollisuuksien kolmio ja haasteellinen kolmio, myös.

Minulla on toki numero 1 elämäntehtävänä, joten olen johtajatyyppiä. Ja muutenkin kohtalona mestarinumero 11, joten olen melko tärkeä jollain tapaa?
Tein yhden tarot luennan tänään Facebookissa, ilmaiseksi, ja toki se vähän herutti mun maagisia voimia, että mietin tekisikö niitä enempää kuin yhden päivässä??
Mutta mikäli minulle maksettaisiin, niin olisin toki kohta suosituin kaikista auttajista tässä suhteen!!

Jees... sitä odotellessa. Makaronilaatikkoa tulossa, että toi voi ottaa töihin sitä mukaan,)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti