anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.6.16

haluaisin kiittää akatemiaa, ennustajiani, ja ehkä äitiä ja kaikkia muita jotka ovat auttaneet minut maailmaan...

Kävin jäädyttämässä google adwords tilini, kun sieltä oli tullut 9€ lasku, vaikka en ole mainostanut mitään viiteen vuoteen, ja kaikki oli hylättyjäkin. Sinänsä outoa. Maksan googlelle kyllä kuvatilasta tässä blogissa sekä kitujainen.com osoitteesta...

Ääh. no eilen tehtiin suklaakakkupohjaan banaaneista, mansikkahillosta ja kermavaahdosta kakku. Se on melkein syöty jo varmaankin. Illalla myin pois mun iPadin minkä voitin, vein rahat tilille ja kaikki meni laskuihin. Onneksi tämän vuokra on edes maksettu.

Piti soittaa sossuun, maksaisiko ne tuon tieturvakortin. Sekin on parisataa, jota meillä ei ole.
Jep jep... koissu kävi eilen uimassa, ja nukuin polviin asti märissä lakanoissa. Ne tarvisi ehkä vaihtaa tänään. Se on ihan lellitty. Toivottavasti pärjäisi noissa kisoissa nyt sunnuntaina. Näyttelyssä nääs.

Maanantaina onkin sitten injektio aamulla, ja mennään sen jälkeen velkaneuvojalle. Miten mä olenkin niin velkaantunut. Tietty lontoonmatkat... noh, ehkä muutenkin kuun lopusta ja alusta ollut tiukkaa ton 735e vuokran kanssa. Ruoka on ollut kallista sekin. Peleihin on mennyt liikaa kans. Täytyy vaan pärjätä.

Mun uusi motto on varmaan, että "mä en ehkä kestä". :D kauhee stressi. Pedikyyrasin mun varpaita eilen illalla. Joo-o.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti