anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, kesäkuuta 24, 2016

en ole kesän lapsi. siitetty talvella ja syntynyt syksyllä.

Tassujen väliin lamisilia... mulla on auennut varpaanväli :/ ostin myös parvekkeelle kukkasia vitosella. Käytiin Tammelantorilla myös, ja haettiin grillattavaa+kastiketta pihveille, mitkä on pakkasessa vielä.
Olen lataillut uusia sovelluksia, joiden käyttö vaatii sitä, että en käytä puhelinta esim. Tänään olen siis ollut jo 10 tuntia ja vartin ilman puhelimen näperrystä. Yö meni vähän niin ja näin nukkuessa, mutta ei minua ainakaan väsytä, ja koiriakin vein joskus siinä 7-8 välissä aamulla.

Voihan toi varpaanväli aueta stressistäkin, tai huonosta lattiahygieniasta.

Sitten toinen appsi minkä ostin, niin siinä taas on to-do listoja mitä itse tekee ja bittihahmo muuttuu kun saa tehtyä listalta pois asioita.
Haluaisin niin tuon yhden appsin mutta se on 2,99egeä jolla voi ottaa kuitesta kuvia. Pysyisi menot hallinnassa? Voisi aina kertoa mitä on ostanut?
Eilen ostin kotimaisia mansikoita litran. Tsatziki tuorejuustoa ja valmiiksi grillatua lohta, mutta siinä oli jokin makea kastikekin mistä en välittänyt. Eli kun on rahaa, niin se myös menee ja iloiseksi siitä tulee. Muuten on tylsää ja ankeaa..?

Katselin youtubesta Cuberbully leffan, jossa on Maisie Williams. Todella hyvä näyttelijä mun mielestä, odotan innolla sen pitkän uran seuraamista.
Mutta jos nyt takas hommiin. To-do lista on pitkä mm. grillausta ja kukkien kastelua löyl. har har... niin, ja tota phöönettä oloo (eli ilman) eli oli mulla joku seksi appsikin, mihin voi sit listaa kauan meni ja mitä asentoja oli jne x) mutta se on vielä kokeiluasteella... ei voi olla että 10 min kuluttaa 0,7 kaloria?
eniveis. pysykää outoina ja pelastakaa maailmaa. terkuin kajsa

muoks.
et jos 10 sek kuluttaa 0,7 kaloria, niin laskekaa te paremmin kun mä xD
n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti