anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, kesäkuuta 06, 2016

ehdottoman syvä, ellei pohjaton

Olin lyödä hanskat tiskiin tuolla velkaneuvonnassa, että eihän mulla sitten mitään käteen jää maksuvaraa... mutta jotenkin se laski sen niin, että jäisi satku kuussa. Olen jotenkin huojentunut, mutta oli se noloa. Vähän kuin olisi konkurssista selvinnyt... joku tietää tunteen, moni ei onneksi.
Täytyisi selvittää vielä muutama juttu sinne. Tarvitsen taas jostain energiaa siihen hommaan. Möin yhden takin 4e,- pois, ja ostin kivennäisvettä ja koirannameja. Torilta ostettiin makkarat. Aamulla söin omenan. Vähän ehkä hiukoo. Toisaalta vedettiin me 10s. pitsa ilmaiseksi puoliksi, mutta ei siinä ollut juuri nähty vaivaa, kun puuttui pyytämäni katkarapu ja leikkaaminen paloiksi.
Vein koiraa äsken, vien varmaan uudelleenkin... mieheke on jossakin hommailemassa hautakiveä pystyyn/jarruja kunnostamassa. Voisi katsoa Valtaistuinpeliä rauhassa, jos nämä ajatukset nyt vaan pysyisi kasassa... varmaankin olen laiska, kun en osaa päättää mitä tekisi ja mihin keskittyisi... vaikka onhan aina tämä blogi. Järjestäymättömyydellänsäkään. Mä olen melko puhki. Toisaalta ihan kiva, että joku jaksaa minua... en silti haluaisi ikinä mitään edunvalvojaa. Enkä mä kyllä välitä enää mistään mitään, että jos annan rahat muille ja ne mun puolesta tekee ruoan pöytään, tms. Mä oon niin loppu kyllä joskus... mutta eteenpäin lienee mieli menossa... vierivä kivi ei sammaloidu ja sitä rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti