anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

26.5.16

Vieraskielinen selostus

Mulla on joku ihmeen rakkaustriangeli menoillaan. Kohta oon pannu! Vaiks kattila on kotona. Yks hörhö niistä kertoi käyttävänsä jotain aineita. Viestiteltiin aamuyöstä. Haahuilin koko yön, että jäisikö kii jos nyt vähän jotain. Mieliala onneksi ihan jees. Toisilla on varmaan mielenterveydeksi kutsuttu asia. Mutta jos sitä triangelia vähän koskettaisi herkästi, niin vois siitä kaunis ääni lähteä?

Mä oon täynnä hyttysenpuremia. Kävin kastamassa talviturkin, mutta että mä hikosin siellä kinttupoluilla. En nähny muita alasti kun yhden aasianruusun. Mä hätkähdin jo sen kainalokarvoja joskus liikkatunnilla, eli jos naturellia lookkia ettis niin se ois mua parempi valinta. Huih. Mä oon sheivannut mun "mielitietyltä":kin kulmakarvat...mutta ehkä mä alan tottuu karvoihin ainakin se tuo vähän edgeä eli hmm, ei ole niin sileäkasvoinen. Parasta miehessä on oikeestaan kaikki. En mä oo tajunnut että oon näin hetero. No mutta enkuksi: rough hands, raspy morning voice, intense dragon eyes, grinding, arm muscles ..

Joo mutta tässä oikeestaan sen verran mitä ainakin pakko laittaa ylös. Vähän niin ja näin nukuttu yö ymsyms.

Ehkä mä lämpenen viel josku feminiinisille miehillekin, mutta who knows anymore.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti