anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.5.16

Perus päivitys ihan normi, vapunjälkeinen melkein jo...

Naapuri siivosi jotain 2-3 tuntia meidän keittiötä viime yönä kännipäissään.
Kalpeana ollaan vähän vieläkin juu. Keittiö on valkoisen kalpean puhdas ja mä olen ihan vähän krapulassa, mutta ei mitenkään haittaa. Ei oltu edes torilla yhtään, käveltiin sivusta. Juoppoja siellä vain lapsien seassa. huh. Ja se mielenosoitus ja mellakkapoliisit. Menee vitun hyvin Suomella, tuuletetaan sille. eiku femmat.
Mä masennun jo yhteiskunta-asioistakin. Se on ihan kiva, kun en tiedä niistä mitään edes. Ehkä enemmän mitä luulen.

Boolia tuli juotua, muutama kalja, simaa, munkkia, ranskiksia, lihapullia ja nakkeja, perunasalaattia, nachoja, sellaista ymv. En ole edes kuin kilon lihonut ja sekin oli perjantaina jolloin kävelin 11,88 km ja söin pitsan grillikiskalta... aika toisensa tyrmää noi kaksi ja jää vielä ylitsekin läskiä.

Mulla on vielä yksi 1,3e ykkösluokan postimerkki.... tossa lähtee kohta onneksi parit kuoret maailmalle, eihän ne ole vielä viikkoa kovin montaa myöhässäkään.

.
Yyh, miksei noi mun atc keräilykortin kokoiset taide pahviläpyskät suojakuorissa oikein vaihdu?? Teen niitä aina kun on tylsä hetki. Toisaalta tein muumeja ja paavo pesusientä, enkä osaa oikein ruusuakaan piirtää. Vähänkö tylsä harrastus. Se on melkein yhtä kuollutta kuin kasvientunnistus talvella.

bädäm bädäm putum. tsiuh tsaih tsuh. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.... otan ainakin nyt eka ton masennuslääkkeen vaihteeksi.
Pitäisi mennä katsomaan teekkarikastetta, mutta eihän tässä kohta enää minnekään ehdi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti