anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

26.5.16

Oon siis pask- ei, ku laisk- eiku, synnynnäinen agrafia niinhä se oli

Risiiniöljykapselit iHerbistä tuli tänään. Kyllä meinaan lensi paska! Toivottavasti ette ole syömässä just ja lue jotain MUN ripulijuttuja. Mutta teki kyllä hyvää. Helpotusta sain. Ehkä ymmärrän homoja ym bi-miehiä kans. Kirjoitinhan mä jo 14-vuotiaana peppuseksi fanficcejä välillä Harry Potter ja hänen professorinsa Kalkaros... Pottahärri sekä ruikuli nimeä kouluaikoina kantanut, sir, herra...
Mä en kestä olla näin pervo. Mieheke otti jotain stondislääkettä niin onneksihan hänellä ei ole blogia. Eiku.
Jos nyt matelisi sinne jonnekin syviin syvyyksiinsä minne maa mut nielisi tai muuta vastaavaa.
Joskus en ymmärrä miten täydellinen maailma on ja kaikella on tapana järjestyä, mutta ehkä olenkin vain sheikköspierre ja häpi. Juu ja häpyä oli ei mulla ainakaan. Eiku.
Ei sit perustu tositapahtumiin kun toi disclaimer kieltää tosi jutut.
Se on kyllä mun lempparibändin albumin nimikin toi. Kitschii (so fetch!!)
Ehkä mä tykkään kutoa kohtalon lankoja ja tämä ironia avautuu vain minulle. Koska mun järjestelykyky on jotain ihan ettei se ole tästä maailmasta.
Mutta kaikki ei onnistu aina. Ehkä vaan oon niin sekopää<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti